ben sabah gazlayınca 42 olur bu deyip satış bile yazdımyani 40,9 dan shortlamak akıntıya kürek çekmek gibi olacaktı yapabilen varsa sıkı kumarbazdır
rakiplere göre geri kaldı biraz gazlaması lazım her zamanki gibi vadeli işi bozuyor.
önümüzdeki maçlara bakacağız artık endeks 7 bin olur bu gazla coinciler altıncılar faizciler herkes akıyor nerde çokluk orada ... inşallah hayır olur ama bu işin sonu iyi değil.
hükümet değişirse faizler e el atarlar borsadan yerli çıkışı olur.o zamana kadar yabancı mallanmaz ise borsada sebepsiz ciddi bi çöküş olur.
biraz daha vaktimiz var sonra herkesin pozlarını gözden geçirmesi hayırlı olacak.
Moza hc son iki cumleni destekliyorum ama şu vadeli olayinizi bir çözemedim. Beklide iyikide çözememisim. Ne kadar karışık işleriniz var 😊 hele spot mpot onu anlayana kadar neler çektim. Aslında herşey matematik, her şey iki dudak arası mesela (üst dudak üst bolinger), adamlar hisseyi geçen hafta düşürdüler mı? Hayır.
Diğer hisseleri daha çok düşenler bundan birazcık satmissa, daha çok düşenlerinden almışsa, o da bir silkeleme stili olmuştur.
Sahol falan geri alım yapmış, bu yapmış mı? Yapmamış. Demek ki tekneyi iyice boşaltmış ki az hacimle bile büyük işler yapabilir hale gelmiş..
vadeli de, açık ta, spotta bize neyi görmemizi istiyorlarsa onu gösterirlerin durumlaridır. Ama sonra atı alan Üsküdari geçiyor.
Bak zirvede bile bana yine yazdırıyor. Aman yatırım tavsiyesi olmasın... Ohhh yaz yaz sonrada aman ytd olmasın de.. iyide ben fikrimi yazdım. Ytd
Seninle yazistim active hc ninda fikrini değerlendirmek için onada sordum. 18 yıldır bindigim araç olayı! Yahu ölücez dedik ya o muhabbet! Bir süredir araç bakıyorum, iki hafta boyunca Eldeki portfoyden çok yükselenden az yükselen orantisina göre az biraz çıkış yaptım, öyle büyük bir oranlar değil elbette çıktığım miktar, Aracida bulmuştum aslında, takas için denk gelmişti diyelim. Geçen haftaki düşüşü görünce çıktığım miktarla şişe ve bir tanesi hariç, diğer 3 hissem öyle böyle düşünce dayanamadım geri aldım.
(Diğer hisseleri daha çok düşenler bundan birazcık satmissa, daha çok düşenlerinden almışsa, o da bir silkeleme stili olmuştur.) Yukarıda yazdığım bu hususu yaşadım ama şişeleri az düştüğü için elim geri almaya gitmedi. Yüzdelik az düşüş sebepli..
Bir kendimce yasanmisligida ben anlatayım istedim.. ytd
Moza hc teşekkürler at gözlüğü ile bakışımı değiştirdiğin için, Sağolasın.
Yer İmleri