Alýntý Originally Posted by moza80 Yazýyý Oku
40 uzeri kapanýþ ne olursa olsun iyidir.biz yolumuza bakalým ama bu borsa hep boyle gitmeyecek asel ya da thy gibi gitsek epey nakite donmustum coktan ama bu esek surekli bizi içeride tutuyor.gorece getirisi az yine defansif hisse mi olacak dususte bilemiyorum
Seninle yazistim active hc ninda fikrini deðerlendirmek için onada sordum. 18 yýldýr bindigim araç olayý! Yahu ölücez dedik ya o muhabbet! Bir süredir araç bakýyorum, iki hafta boyunca Eldeki portfoyden çok yükselenden az yükselen orantisina göre az biraz çýkýþ yaptým, öyle büyük bir oranlar deðil elbette çýktýðým miktar, Aracida bulmuþtum aslýnda, takas için denk gelmiþti diyelim. Geçen haftaki düþüþü görünce çýktýðým miktarla þiþe ve bir tanesi hariç, diðer 3 hissem öyle böyle düþünce dayanamadým geri aldým.
(Diðer hisseleri daha çok düþenler bundan birazcýk satmissa, daha çok düþenlerinden almýþsa, o da bir silkeleme stili olmuþtur.) Yukarýda yazdýðým bu hususu yaþadým ama þiþeleri az düþtüðü için elim geri almaya gitmedi. Yüzdelik az düþüþ sebepli..
Bir kendimce yasanmisligida ben anlatayým istedim.. ytd