Hayırlı Cumâlar...
Bol Kazançlar...
Printable View
Hayırlı Cumâlar...
Bol Kazançlar...
Hayırlı cumalar.
Sevgili lutfu001,
seninde, üstadın müzmin takipçilerinden olduğunu bildiğim için, söz söylememde bir sakınca yoktur umarım.
Üstad T/A nın öngörülerinin şu aralar yaşanıyor olması çok güzel, zaten 2016 ocak ayından bu yana bir çok sıkıntıyı onun öngörüleri sayesinde atlattık.
En ilginci 15 Temmuz dan 3-5 gün önce yazdıkları. Arşivde var.Arzu edenler için atabilirimde. Ama ilginç olan üstadın verdiği 103.xxxx- 105.xxx aralığının hala desteklerle zorlaması, arada üretilen "VARLIK FONU" adı altındaki desteğin bizi taşıdığını düşünüyorum (Şahsi fikrim). Zaman olarak farklı olaylar da yaşanmış olmasına rağmen 15 Temmuz dan sonra üstadın bizi buraya kadar sağ salim getirdiğini, vizyonu ile misyonunu yerine getirdiğini düşünüyorum.
Henüz müzik bitmedi. Dansa devam
Böyle düşünmenize çok memnun oldum. Bu süreçte faydalı olabildim ise ne mutlu bana...
Ben grafiklerden çıkarttığım sonuçları paylaşıyorum. Gerisi benim işim değil. Ne, nasıl ve neden olur hiç bilgim yok. Haberleri bile doğru düzgün takip etmem. Hata yaptığım ve duygularıma yenildiğim de oluyor. Ben de insanım ve öğrenmeğe devam ediyorum.
Hatalı olduğum yerler varsa affola...
Dediğiniz gibi "müzik devam ediyor"...
Grafikler Güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Doğru Selim bey, sayın T/A'nın ve beni olumlu yönlendiren abimin hakkını ödeyemem kendilerine ne kadar teşekkür etsem az (abimizi tam dinlesem çok daha karlı olurdum ama bunada şükür) Allah hepsinden razı olsun, o günün şartlarında maruz kaldığımız olumsuz yönlendirmenin yanında bize ışık tutan 2-3 kişi vardı kendi adıma, onlarda hep ışıklar içinde huzurlu olurlar inşallah.
Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
Şu anda bir kısmı yüklendi. Birazdan hepsi tamamlanmış olur. Tamamı biraz zaman alıyor malum...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olsun sorun değil. Aslında birçok kişi merak ediyordur ama dile getiren sizsiniz... :)
Yiğidi öldürürüm, hakkını yemem. Sizin sayenizde sağlam kararlar alabiliyorum. Eleme yapabiliyorum. Bunları dile getirmekten de bir an olsun imtina etmem. Takdir edilecek insanlar takdir edilsin, onore edilecekler de onore edilsin. Bunların karşılıklı olarak moral ve motivasyonu arttırdığına inanıyorum. Sizler gibi değerli abilerimizi, hocalarımızı kaybetmek istemeyiz. Bütün bu yazdıklarımın arkasında sizin bir çıkarınız yok. Keşke yazılım dillerini bilseydim de sizinle beraber çalışsaydık, maalesef o da mümkün değil. Napalım size yük olacağız hocam :)
Gerçekten gecenin bu saatinde klimanın verdiği rahatsızlıktan uzaklaşmaya çalışırken, sıcaklarla cebelleştiğim şu anda bu şekile onure edilmek beni çok duygulandırdı. Yaptığım çalışmaların ve verdiğim emeğin boşuna olmadığını bir kez daha sizin bu güzel sözlerinizle duymuş oldum.
Şu aralar güncelleme dışında yeni bir çalışma yapamıyorum. Kendimi işe veremiyorum. Tek başına olunca işler böyle anlarda aksayabiliyor. Havalar biraz serinleyip borsa da düşüşe geçince yeniden çalışmalara inşaAllah hız verebilirim.
Kafamda çok proje var ama malum tek başıma ancak bu kadar olabiliyor...
Grafiklerimi alıntı olduğunu ve adımı zikrederek kullanabilirsiniz. Hiçbir sakıncası yoktur.
Ben şu anda balkona hava almaya çıktım. Burası biraz serinmiş. Sanırım grafikler tamamlamıştır. Tuşa basıp gelmiştim..
Hayırlı geceler...
Sayın T/A hocam,
aylardır forumu takip ederim ama başlığınız da siteniz de bir şekilde gözümden kaçmış. Dün gece keşfettim ve internet sitenizi biraz karıştırdıktan sonra 1. sayfadan başlayarak tek tek tüm sayfaları ve tüm iletileri - her ne kadar her sayfaki 8 iletiden 6'sı teşekkür mesajı olsa da :) - arada web sitenizdeki tüm grafikleri inceledikten sonra henüz bitirebildim.
Haddim olmasa da harika bir iş çıkardığınızı söylemeliyim. başucu kitabı kıvamında bir sistem oluşturmuşsunuz ve kesinlikle istifade edeceğim yorumlar getiriyor hisse senetlerinin durumuna. ayrıca paylaşmış olduğunuz tecrübeleriniz sıklıkla okunup piyasanın çakallarının unutulmaması adına hatırda tutulması gereken dersler. paylaşımlarınız, emekleriniz ve zamanınız için hakkınızı helal edin. allah sizden razı olsun. ayrıca sıhhatli günler dilerim, umarım sağlığınız yerindedir.
sayfaları okurken aşağıdaki soruyla karşılaştım ve bana oldukça pratik gelen bir çözümü paylaşmak isterim;
harici mouse kullanıyorsanız ctrl tuşuna basarken mouse'un ortasında scroll düğmesi(yuvarlak dönen düğme)ni ileri geri yaparsanız bulunduğunuz web sitesinde zoom in ve zoom out yapmış oluyorsunuz. öne döndürürseniz büyütüp arkaya döndürürseniz sayfayı geriye küçültürsünüz. bunu ctrl tuşuna yaparak gerçekleştirmeyi ihmal etmezseniz işinizi görür diye düşünüyorum.
Tekrardan çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.
T/A hocam tuttuğun altın olsun
Sn. T/A elinize emeğinize sağlık....
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Böyle düşünmenize çok memnun oldum...
1 yılı aşkın bir zamandır bu başlık altında dostlarla birlikte Sistem !i takip edip; bilgi/tecrübe alışverişinde bulunuyoruz. Faydalı oluyorsam ne mutlu bana...
Grafikler Güncellenmiştir...
Hocam;
Günlük grafikte grafiğin üstünde mavi, kırmızı, yeşil, gri tonlarda vermiş olduğunuz indikatörleri haftalık ve aylık görme imkanımız var mı?
Eline emeğine sağlık.
Eksik olmayın...
Bahsettiğin Osilatörün göstergelerinin çoğunu Haftalık hissede de görebilirsiniz. Fakat Aylıkta göremezsiniz. Onları görebilmek için verilerin fazla olması gerekiyor. Veri Aylık olunca mecburen azalmış oluyor. O nedenle de grafik üzerinde görülemiyor...
Bu sorunuzla Osilatörün ilginizi çektiğini düşünüyorum. Çok kişi farkında değil belki ama Osilatörle çok şifre çözülebiliyor...
Sayın T/A öncelikle tekrardan eline emeğine sağlık.Grafiklerde birşey dikkatimi çekti.Mesela pgsus grafiğinde en üstte yeşil renkli rakam var 23.50 diye bu rakam neyi belirtiyor zahmet olmazsa açıklarmısınız.
Sanırım işaretlediğim yerdeki Yeşil çizgi ve değeri soruyorsunuz?
Daha önceden yapmış olduğum FIBO çalışmasını ve muhtemel direnç/destek noktalarını işaret ediyor. Şu an için Direnç olarak görev yapması beklenebilir. Tabi ki elbette az aşağısı veya az yukarısı da muhtemeldir...
Daha iyi görebilmek adına Günlük ve Haftalık grafikleri birlikte veriyorum...
http://farm5.staticflickr.com/4316/3...b2154427_b.jpg
http://farm5.staticflickr.com/4302/3...e3e96184_b.jpg
Sistem Grafikleri Güncellenmiştir...
CandleStick Grafiklerini internet sorunu yüzünden yüklemekte zorlanıyorum. İlerleyen zamanlarda sık sık deneyeceğim. Siz de kontrol edersiniz...
Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
merhaba hocam,
aşağıdaki DENIZ'in haftalık grafiğinde 4 yıllık bir fincan'ın kulbu geliyor diyebilir miyiz?
https://i.hizliresim.com/Jl8X7j.png
uygun olduğunuzda çanak, fincan-kulp vs. formasyonların teyidi için ne tür ipucu arıyorsunuz paylaşabilir misiniz? bu hissenin haftalığında bozulma gözükmüyor ancak günlüğü sat veriyor, böyle durumlarda siz nasıl bir yol izliyorsunuz? ayrıca bu grafikte osilatörler ne anlatmaya çalışıyor yorumlayabilir misiniz? çok soru oldu, zahmet vermek istemem. arzu ettiğiniz soruya arzu ettiğiniz zamanda cevap verin lütfen.
saygılar.
Merhaba...
Öncelikle herkese hayırlı ve kazançlı bir gün olmasını diliyorum...
Sorularınıza gelince:
- Fincan-Kulp diye tabir edilen bir formasyon var olmasına var da bu formasyon işin açığı Elliot sayımlarından ortaya çıkmaktadır. Daha genel bie deyimle
. Tüm formasyonlar, Elliot Dalgalarının bir tezahürüdür....
- O nedenle eğer Elliot ile desteklenmeyen bir formasyon gördüğünüzde şüphe ile yaklaşmanız gerekir. Tıpkı grafikte işaretlediğim ilk Fincan-Kulp formasyonu gibi... Orada da görsel olarak formasyon var ama sonuç olarak gerçekleşmemiş ve tam tersi ciddi bir düşüş yaşamış.
- Fakat bu defaki ise kurallara ve sayıma uyuyor. Osilatör destekliyor. İster Fincal-Kulp deyin üsterseniz başka birşey; Trend oluşumu net olarak görünüyor. Kabaca sayımları da grafiğe ekledim...
- Günlükte sat vermesi Trade amaçlıdır ve olası düşüşlerde koruma kalkanı gibidir. Tereddüt edilirse çok can yanabilir. Fakat Haftalık sistem ve Soilatör desteklediği sürece; BBand da devam diyorsa; Orta/Uzun Vade düşünüyorsanız sorun yok. Bekelyerek de devam edebilirsiniz, Trade amaçlı al/sat işlemi de yapabilirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Fakat Günlükde SAT sinyali geldiğinde dikkat edilmesi gereken kurallar var. Bunlardan bazılarını yazayım:
- Ertesi gün Fiyat en az 3 kademe SAT verdiği günün en düşüğünün altına gelmediği sürece beklemede kalmakta fayda var.
- Bunu BBand Orta Band ile de destelemk adına; altına sarkmışsa hemen satılabilir. Üzerinde ise yakınsa beklenmelidir. Çok yukarıda ise muhtmelen düzeltme yapacaktır ve birkaç gün düzeltme yapar yoluna devam edebilir. Bu durumda Trade amaçlı satılıp tekrardan aşağıdan alınabilir.
- Osilatörde Mavi yeşilin üzerinde ise düzeltme olarak düşünmek lâzım. Kesince satılabilir ama yukarıdaki şartlara dikkat etmek gerekir. Çünkü eğer tuzak varsa; osilatör kırdı görünebilir ama çok az bir kırılımdan sonra aniden tekrar yukarı döner. O nedenle tüm şartların sağlaması yapılmalıdır.
Buna benzer birçok şeyi kontrol etmek lâzım. Siz bunlara bile dikkat etseniz yeterlidir.
DENIZ için (hiç işim olmaz ama örnek olması açısından)
- Haftalık Osilatör iyi durumda. Düzeltme bitmiş. Renk yeşil.
- Günlük kırmızı ama osilatör zayıf salınıyor. Fakat yukarıdan aşağı kesmemiş hala. BB Orta Bandın üzerinde ve son SAT sinyali verdiği günün en düşüğünün altına 2 gündür gelememiş.
Tüm bunlar olumlu şeyler ve hâlâ SATmaya gerek yok. Fakat rehavete de kapılmamak lâzım...
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
http://farm5.staticflickr.com/4322/3...90bda886_b.jpg