Sayfa 97/1078 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1. Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
    Dost dediğin düştüğünde yanında olan değil,kalkman için el uzatandır.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Haftalık ve aylık güncellemeleri ne zaman yaparsınız Sayın hocam?
    Şu anda bir kısmı yüklendi. Birazdan hepsi tamamlanmış olur. Tamamı biraz zaman alıyor malum...

E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Şu anda bir kısmı yüklendi. Birazdan hepsi tamamlanmış olur. Tamamı biraz zaman alıyor malum...

Tamam hocam kusura bakmayın biraz ivecenim Ama grafikleriniz benim için çok önemli. Taşıdığım senetlerin durumunu analiz etmeye çalışıyorum...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Tamam hocam kusura bakmayın biraz ivecenim Ama grafikleriniz benim için çok önemli. Taşıdığım senetlerin durumunu analiz etmeye çalışıyorum...
    Olsun sorun değil. Aslında birçok kişi merak ediyordur ama dile getiren sizsiniz...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Doğru Selim bey, sayın T/A'nın ve beni olumlu yönlendiren abimin hakkını ödeyemem kendilerine ne kadar teşekkür etsem az (abimizi tam dinlesem çok daha karlı olurdum ama bunada şükür) Allah hepsinden razı olsun, o günün şartlarında maruz kaldığımız olumsuz yönlendirmenin yanında bize ışık tutan 2-3 kişi vardı kendi adıma, onlarda hep ışıklar içinde huzurlu olurlar inşallah.
    Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim..

Ben kendi adıma elimden geleni yaptığımı ifade edeyim. Keşke daha fazlasını yapabilsem...

Alıntı Originally Posted by avcı Yazıyı Oku
    Sn. T/A elinize, emeğinize sağlık.
    Eksik olmayın... Sağolun...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Olsun sorun değil. Aslında birçok kişi merak ediyordur ama dile getiren sizsiniz...

Yiğidi öldürürüm, hakkını yemem. Sizin sayenizde sağlam kararlar alabiliyorum. Eleme yapabiliyorum. Bunları dile getirmekten de bir an olsun imtina etmem. Takdir edilecek insanlar takdir edilsin, onore edilecekler de onore edilsin. Bunların karşılıklı olarak moral ve motivasyonu arttırdığına inanıyorum. Sizler gibi değerli abilerimizi, hocalarımızı kaybetmek istemeyiz. Bütün bu yazdıklarımın arkasında sizin bir çıkarınız yok. Keşke yazılım dillerini bilseydim de sizinle beraber çalışsaydık, maalesef o da mümkün değil. Napalım size yük olacağız hocam
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Yiğidi öldürürüm, hakkını yemem. Sizin sayenizde sağlam kararlar alabiliyorum. Eleme yapabiliyorum. Bunları dile getirmekten de bir an olsun imtina etmem. Takdir edilecek insanlar takdir edilsin, onore edilecekler de onore edilsin. Bunların karşılıklı olarak moral ve motivasyonu arttırdığına inanıyorum. Sizler gibi değerli abilerimizi, hocalarımızı kaybetmek istemeyiz. Bütün bu yazdıklarımın arkasında sizin bir çıkarınız yok. Keşke yazılım dillerini bilseydim de sizinle beraber çalışsaydık, maalesef o da mümkün değil. Napalım size yük olacağız hocam
    Gerçekten gecenin bu saatinde klimanın verdiği rahatsızlıktan uzaklaşmaya çalışırken, sıcaklarla cebelleştiğim şu anda bu şekile onure edilmek beni çok duygulandırdı. Yaptığım çalışmaların ve verdiğim emeğin boşuna olmadığını bir kez daha sizin bu güzel sözlerinizle duymuş oldum.

Şu aralar güncelleme dışında yeni bir çalışma yapamıyorum. Kendimi işe veremiyorum. Tek başına olunca işler böyle anlarda aksayabiliyor. Havalar biraz serinleyip borsa da düşüşe geçince yeniden çalışmalara inşaAllah hız verebilirim.

Kafamda çok proje var ama malum tek başıma ancak bu kadar olabiliyor...

Sayfa 97/1078 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •