dow -1500 puanı gördü bu gece ..yarın sabah verirler iyice ... umarım 39 u görmeyiz
Printable View
dow -1500 puanı gördü bu gece ..yarın sabah verirler iyice ... umarım 39 u görmeyiz
Zurnanın zırt dediği yere geldik. :(
40 - 42 göreceğini ifade etmiştim sn kubilayhan. RSI 37-38 leri beklerken 34'e geldi ve satış ÇİZGİLERİ alışların üzerine çıktı. Endekste ekstrem durumlar olsa dahi 40'ın altına sarkmayacağını düşünüyorum. RSI 30 olursa benim hesabıma göre 40.40-40.50'lere tekabül eder ve tepki alımı olur çarşamba - perşembe. PAtroon biraz destek at bakalım kim satacak sana bu fiyattan. ASLA YTD.
[emoji23][emoji23] [emoji23] hayalleri anlatırken bir anda gerçeğe dönüp PATRON nnnnn diye çığlık atmanın dayanılmaz hafifliği...
Arkadaşlar gerçekler meydanda, hayalleri lafları geçin.. Ne dedim Çekin kepengi kapayın dükkanı. Gidin işinize bakın ALLAH ömür verirse 2010 da [emoji12] [emoji6] [emoji1] buluşalım.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon 2020
Sayın bezgin bu hissenin patron hissesi olmadığını iddia ettim mi? Müsaade edin de insanlar paylaşım yapsın. Her koyun kendi bacağından asılır. Siz kepenk kapatmayın da olumsuz paylaşımlara biraz ara verin
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çizgici üstad diyerek alay ettiğinizi düşündüm.. Ve sn. Sinirli Bezgin de sizin bu yazınızı kendi üslubuna! malzeme yapmış... Bu yüzden böyle bir tepki verdim yanlış anladiysam kusura bakmayın... Analiz olarak güncel durumda 40.10 40.20 seviyelerini maximum dip seviyeleri ve onay noktası olarak görüyorum... Bu dip seviyesi düşüş hızına bağlı olarak değişebilir...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumsuz demeyelim, gerçekçi diyelim.
Siz kişilerin gerçekleri bilmesini değil kandırılmalarını istiyorsunuz.
Ayrıca ben olumsuz birşey demiyorum.. 2020 kısa vadedir.. Al, varsa paran almaya devam et sonra unut diyorum. Hani vardır ya bazı kişiler alim 3 günde malı götüreyim, bu kişiler için uygun bir ortam yok.. Ayrıca çok iyi ortamlarda bile bryat izin vermez böyle çok zeki! İnsanlara
Ayrıca ben size yapmayın demedim, diyemem,. Böyle bir hakkım yok. Sadece burada tarih tekerrür ediyor, bunu ifade ediyor buradan bilgi sahibi olmak isteyenlere yaşanmışlıkları anlatıyorum. Faydası olsun diye.. 250 - 360 günlük yatırımcıları öğüttü bryat.. Kimse öğütülmesin ütülmesin diye yazdıklarım
Kaybı da kazancı da gördük 1 yıl sonra aldığım yerden veririm. Ayrıca kişilere gerçekleri öğretme gibi bir misyonunuz var anladığım kadarıyla. Burada kimse kimseye akıl veremez, gerçekleri gösterdiğini iddia edemez, ayar veremez.. Herkesin deneyimi ayrı, borsa hikayesi farklı kayıp da kazanç da herkesin kendini ilgilendirir. Burada deneyimler! ve zekalar! irite edici ve alaycı şekilde gösteriliyor. Böyle yapıldığında kasıt aranır. Ben 250 gün ve 365 gün içerisinde "öğütülmek" ve hoş vakit geçirmek istiyorum. Müsaade ederseniz.
patron en son 38 den almıştı..o alınca ben de almıştım..biz ondan zengin miyiz? gelsin yine alalım..
sinirli ama çok sabırlı hocama selamlar:)
YTD
http://i.hizliresim.com/qGENzR.png
Boktan hisse bu yahu ne işiniz var :oleyo: YTD
BRYAT YILLIK TRENDLARİ
Temettüler hariç 2008 dünya krizinden sonra yaşadığı aylık yıl sonu hareketleri
Yani yazdığım tarihdeki ay içindeki hareketleri dip tepe
3 Kasım 2008 ay içi hareketleri 1,77 ile 2,33 arasında hareket olmuş diğer aylarda bu mantıkla yazacağım.
1 Aralık 2009 3,85-5,46
1Aralık 2010 7,18-8,12
1 Aralı 2011 6,70-7,68
1 aralık 2012 8,73-10,74
1aralık 2013 10,24-13,01
1 aralık 2014 16,80-22,26
1 aralık 2015 22,05-26,21
1 aralık 2016 26,50-30,46
1 aralık 2017 40,72-47,24
Bunlar aralık ve kasım ayı içindeki hareketler o yıllarda.
Toplamda.
2009 dan buraya toplamda %2200 kazandırmış.
YTD.
Hala düşüyoruz.
Düşüş bitti demek için artı kapatmalıyız en az 2 gün üst üste
Hala 41,50 nin altı olabilir .YTD
https://i.hizliresim.com/A138R0.png
https://i.hizliresim.com/QVQ8rk.png
https://i.hizliresim.com/NZk8MO.png
2008 mart nisan ayında şirket bryat hisselerini almaya başladı o zaman 0rtalama 3 40 civarında işlem yapıyordu o günden bugüne kadar hesapladığımız zaman toplam 330 tl bürüt temettü vermiş o günlerde hisse alan varsa stopajı düşünce tahmini 30 kuruş maliyeti vardır birde temettülerle hisse aldıysa maliyet sıfırın altında yani sermayesinin üzerinde kar da dır
bu zamanlarda bazı kişiler hisse hakkında çok konuşuyor 3 günde 5 günde kazanmak istiyor bu şekilde kazanan olmaz ancak 3 /5 kuruş kazanıp kendini avutur
yatırım tavsiyesi değildir
ayrıca 2008 Mart daki (cari) fiyat da şöyle bulunabilir; 3.40 + 3.30 (2008 den sonraki temettüler)= 6.70 TL
45 al 45 ver ne olaki bu
kime sinyal yoksa plakayamı
http://i.hizliresim.com/QVQ9yA.png
Sabır sabır...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllık değişim - 9,66 [emoji1]
:)))
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fiyat neyse de asıl bu yıl da 70 krş un altında temettü verirlerse holding in tepedeki tüm adamlara ve spk ya e.posta ile n.fr.. kusacağım..
https://i.hizliresim.com/azdD37.png
https://i.hizliresim.com/m24z4P.png
2012 / 12 aylık kar 34 094 / 2013 de dağıtılan bürüt kar yüzde 61 .0
2013 / 12 aylık kar 31 695 / 2014 de dağıtılan bürüt kar yüzde 53 .8
2014 / 12 aylık kar 43 808 / 2015 de dağıtılan bürüt kar yüzde 74. 6
2015 / 12 aylık kar 34 495 / 2016 da dağıtılan bürüt kar yüzde 37.3
2016 / 12 aylık kar 31 237 / 2017 de dağıtılan bürüt kar yüzde 35. 2
2012 da geçmiş yıl karları -------- 77 602 milyon mevcut iken
2017 de geçmiş yıl karları biriken 152 101 milyon mevcut bu sene ayrılacak kar dahil değil . bu biriken karları ya dağıtacak veya bedelsiz hisse olarak verecek sermaye 28 125 milyon lot başına yüzde 5.400 düşüyor bu şekilde sonsuza kadar gitmez .
yatırım tavsiyesi değildir
12 Aylık Bilançodan sonra temel olarak daha da güçleneceğini ve piyasanın görece en ucuz hisselerinden olacağını tahmin ediyorum. Ancak, Holding % 95 civarında payını portföyünde tutarken kimse de yan gözle bakamaz işte.
Çağrıyı düşük tutmak için her numarayı çekiyorsun. Bir cepten öbürüne, bu fiyattan da mal yok işte. Ama çuvalı mızrağa deldirirsen, ucuna dikkat et !!! Asla YTD.
Bilgi değil hocam. Öngörü, varsayım, niyet okuma diyebilirim. Yoksa bu kadar baskı kuzey kore de bile yoktur. Bakacağız artık.
Resmi bir kararı yok biliyorum. Bir ara toplamaya teşebbüs etti ama memleket in freni boşalınca durdu.. Bu ortamda toplayıp ne yapacak? Ben Patron un yerinde olsam bugün 1lot almam.. Alır diyenler ne sebep le olacağını söylerse bizde öğreniriz.. Bence yakın ve orta bu beklentiyi geç.
Baskı falan yok, gaza gelme,3 bin 5 bin lot la bir halt olmaz. memleket yangın yeri, bataklıkla uğraşıyor vs.vs. Çok farklı birşey olmadan umutlar uzak baharlara.
İşte, görünüyorki hayallerin bir sonu varken, gerçekler yürüyüp gidiyor.
Enseyi karartmayın diyeceğim ama vebalinede girmek istemem.
Bütün planları unutun, ülke kişinin istikbali kurtarma uğruna ateşe atladı. artık kısmen kumara döndü. Alıp yıllar (minumum yatırımcı olmaz ama [emoji6][emoji16])
sonra çıkmakta var yada kötüsü.. Herkes için hayırlısı.. Umarım patron bir ışık görür, bulur.
Kağıda nazar değmesin diye yazmak gelmiyor içimden. 20 yıla gerek yok merak etmeyin.:one:
20 yıla gerek olduğunu söylemedim,
ama 250-360 günle olmayacağını söyledim söylüyorum [emoji12] [emoji41]
Yeni bir etken daha var [emoji1] nazar diyorsun.
Zamanım tükenmek üzere acele etse iyi olur. Benim gibi uğurlu yatırımcıyı bulamazsınız bir daha :yes:
Borusan Mannesman, ABD'nin Teksas eyaletinde inşa edilecek olan bir doğal gaz boru hattı projesinin 368 km uzunluğundaki kısmının boru tedarik ihalesini kazandı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz, ABD'nin Teksas eyaleti sınırları içinde inşa edilecek olan bir doğal gaz boru hattı projesinin 368 km uzunluğundaki kısmının boru tedarik ihalesini kazanmıştır.
173 milyon ABD doları tutarındaki kontrat bedeliyle, Borusan Mannesmann'ın şimdiye kadar kazandığı en büyük ihale olan bu proje kapsamında gerekli olan doğal gaz hat borularının tamamı, dünyanın en yeni spiral boru üretim teknolojisine sahip tesislerinden biri olan Gemlik fabrikasında üretilecektir. Sevkiyatın 2018 yılı içinde tamamlanması planlanmaktadır.
Şirketimizin özellikle son 3 yılda tedarikçisi olduğu ABD boru hattı projelerinde gösterdiği olağanüstü performans; ABD ekonomisi için çok önemli olan, hat güvenliği açısından da uzmanlık ve güvenilirlik gerektiren bu projeyi almasında en önemli unsur olmuştur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/658977
173 milyon.. bi de abd doları..taze değil ama önemli haber.. nede olsa aileyiz
Sn Sinirli Bezgin ve Sn Temple üstadlarım, yanlış anlamazsanız şöyle bir sorum olacak.
Yatırım tarlanızda karpuz olarak yalnızca b.yatırımmı var, cevabınız evet ise nedenini öğrenebilirmiyim.
Not:Temple üstad bu ihale haberinin 8 gün kapa geç verilmesi nedeniyle spk şirkete ve işlem yapanlara ceza kesermi acaba?
Saygılarımla
Bugün için evet..
Nedeni bağımlılık.. [emoji12]