dow -1500 puanı gördü bu gece ..yarın sabah verirler iyice ... umarım 39 u görmeyiz
dow -1500 puanı gördü bu gece ..yarın sabah verirler iyice ... umarım 39 u görmeyiz
Zurnanın zırt dediği yere geldik.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
40 - 42 göreceğini ifade etmiştim sn kubilayhan. RSI 37-38 leri beklerken 34'e geldi ve satış ÇİZGİLERİ alışların üzerine çıktı. Endekste ekstrem durumlar olsa dahi 40'ın altına sarkmayacağını düşünüyorum. RSI 30 olursa benim hesabıma göre 40.40-40.50'lere tekabül eder ve tepki alımı olur çarşamba - perşembe. PAtroon biraz destek at bakalım kim satacak sana bu fiyattan. ASLA YTD.
Son düzenleme : teoss; 06-02-2018 saat: 11:30.
[emoji23][emoji23] [emoji23] hayalleri anlatırken bir anda gerçeğe dönüp PATRON nnnnn diye çığlık atmanın dayanılmaz hafifliği...
Arkadaşlar gerçekler meydanda, hayalleri lafları geçin.. Ne dedim Çekin kepengi kapayın dükkanı. Gidin işinize bakın ALLAH ömür verirse 2010 da [emoji12] [emoji6] [emoji1] buluşalım.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon 2020
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın bezgin bu hissenin patron hissesi olmadığını iddia ettim mi? Müsaade edin de insanlar paylaşım yapsın. Her koyun kendi bacağından asılır. Siz kepenk kapatmayın da olumsuz paylaşımlara biraz ara verin
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri