Printable View
Alıntı: Originally Posted by fon_fan Kadife gene tavan. Tebrikler ustad. Tsklr ustadim Kadifenin tabani da kalin olur Devami gelir gibi
Alıntı: Originally Posted by Webster Valla odabasim Kendi adiniza konusunuz Ben iyi gidiyoreeee Dedigim gibi bir arenaye gucendim Obasına başınızın çaresine bakın diyen oynak beyi, oynak beyi değildir :) Bir oynak beyi önce obasını düşünür :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Tsklr ustadim Kadifenin tabani da kalin olur Devami gelir gibi Ne is yapiyor ki bu sirket? Neden artiyor?
Alıntı: Originally Posted by fon_fan Ne is yapiyor ki bu sirket? Neden artiyor? Pandeminin vazgecilmezi kadife uretiyor 😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Pandeminin vazgecilmezi kadife uretiyor 😀 Cok mantikliymis ya kacirdik. ATEKS falan da ondan yukseliyor herhalde...
tehlikeli sulara girdigimizi söylemistim neyse bogulmadan cikariz arada adrenalin iyidir
Alıntı: Originally Posted by onur1064 tehlikeli sulara girdigimizi söylemistim neyse bogulmadan cikariz arada adrenalin iyidir Alim firsati degil mi bu geri cekilisler?
Alıntı: Originally Posted by fon_fan Alim firsati degil mi bu geri cekilisler? 112 bin altina düsmedikce sorun yok