YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
ALTIN ÖĞÜT: Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Originally Posted by fon_fan Kadife gene tavan. Tebrikler ustad. Tsklr ustadim Kadifenin tabani da kalin olur Devami gelir gibi
Originally Posted by Webster Valla odabasim Kendi adiniza konusunuz Ben iyi gidiyoreeee Dedigim gibi bir arenaye gucendim Obasına başınızın çaresine bakın diyen oynak beyi, oynak beyi değildir Bir oynak beyi önce obasını düşünür
Originally Posted by Webster Tsklr ustadim Kadifenin tabani da kalin olur Devami gelir gibi Ne is yapiyor ki bu sirket? Neden artiyor?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Originally Posted by fon_fan Ne is yapiyor ki bu sirket? Neden artiyor? Pandeminin vazgecilmezi kadife uretiyor 😀
Originally Posted by Webster Pandeminin vazgecilmezi kadife uretiyor 😀 Cok mantikliymis ya kacirdik. ATEKS falan da ondan yukseliyor herhalde...
tehlikeli sulara girdigimizi söylemistim neyse bogulmadan cikariz arada adrenalin iyidir
Originally Posted by onur1064 tehlikeli sulara girdigimizi söylemistim neyse bogulmadan cikariz arada adrenalin iyidir Alim firsati degil mi bu geri cekilisler?
Originally Posted by fon_fan Alim firsati degil mi bu geri cekilisler? 112 bin altina düsmedikce sorun yok
Forum Rules
Yer İmleri