Originally Posted by
traderx5
bu konu son günlerde iyiden iyiye dillendirildi, ya bu konuşmalar patron adamları veya gerçekten doğru söyleniyor, işin ilginci hissenin %52 si patronda hali hazırda, genelde bu hisseler patron ne isterse oraya gider, patrondan başka tahtayı sallayacak 4 altına indirecek yok gibi, istese hisseyi tavan tavan yapıp 10 lirada yapar ,cunki kimsede pek mal yok, kapi gibi akyatirimda 13 milyon lot var, is yatırımda 3,5 milyon lot var, ve hergun bakıyorum aylardır hatta bir yıldan fazladır hic satmıyorlar satan olurasa alıyorlar,
Söylenilenler doğruysa hisse çok pahaliysa ve son günlerde nitekim hep konuşuluyor bu, doğruda olabilir bu. Benim 20 bin lotum var maliyet bir yildir 4 lira yaklaşık %15 kardayım ciksammi diye düşünüyorum, hisse 5 liradan 3 liraya gittiğinde de burdaydim.5 üzerini geçemiyor buda gerçek.bu konuşulanlar beni açıkçası tedirgin etti, dedimya patron yoksa bizlerdeki mali almak için boyle buralara yazdırıp korkutup sattirmakmi istiyor, hisse tam yukarı veya aşağı kırılma noktasında sanırım, çıkarsa 8 liraya da gider, düşerse en fazla 3,50 civarı onuda sanmam ama yinede bilemiyorum.
Peki buna bir aciklamasi olan var mi burda.