Sayfa 20/394 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 153 - 160 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Bu hissede uzman kesilmiş arkadaşlar beklentiyi Arnavutluk projesinin bağlamış. Arnavutluk projesi gerçekten 1.5 milyara ulaşmış bu yüklü flnans borcu eritmeye yetecek bir kaynak sağlayabiliyor mu?

Şuan şirket özsermayesi 200 milyon ama piyasa değeri 800 milyon. Hisse defter değeri 1.20 buna karşı piyasa işlem flyatı 4..50 civarı

Bugunku ciro miktarı ve faliyet karı ortada. Peki bu Arnavutluktaki sihirli projesi bittiğinde, şirket cirosu ve faliyet karı ne kadar olacak?

Mevcut borçlar cironun kaç katı, şirket net faliyet karının kaç katı? Bedelli, tahsislı sermaye artışı gibl alternatşf nakit kaynakları bulmadan şirketin bu dovlz bazlı yüklü borçları eritmesi mümkün mü?

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Bu hissede uzman kesilmiş arkadaşlar beklentiyi Arnavutluk projesinin bağlamış. Arnavutluk projesi gerçekten 1.5 milyara ulaşmış bu yüklü flnans borcu eritmeye yetecek bir kaynak sağlayabiliyor mu?

Şuan şirket özsermayesi 200 milyon ama piyasa değeri 800 milyon. Hisse defter değeri 1.20 buna karşı piyasa işlem flyatı 4..50 civarı

Bugunku ciro miktarı ve faliyet karı ortada. Peki bu Arnavutluktaki sihirli projesi bittiğinde, şirket cirosu ve faliyet karı ne kadar olacak?

Mevcut borçlar cironun kaç katı, şirket net faliyet karının kaç katı? Bedelli, tahsislı sermaye artışı gibl alternatşf nakit kaynakları bulmadan şirketin bu dovlz bazlı yüklü borçları eritmesi mümkün mü?
    bu konu son günlerde iyiden iyiye dillendirildi, ya bu konuşmalar patron adamları veya gerçekten doğru söyleniyor, işin ilginci hissenin %52 si patronda hali hazırda, genelde bu hisseler patron ne isterse oraya gider, patrondan başka tahtayı sallayacak 4 altına indirecek yok gibi, istese hisseyi tavan tavan yapıp 10 lirada yapar ,cunki kimsede pek mal yok, kapi gibi akyatirimda 13 milyon lot var, is yatırımda 3,5 milyon lot var, ve hergun bakıyorum aylardır hatta bir yıldan fazladır hic satmıyorlar satan olurasa alıyorlar,

Söylenilenler doğruysa hisse çok pahaliysa ve son günlerde nitekim hep konuşuluyor bu, doğruda olabilir bu. Benim 20 bin lotum var maliyet bir yildir 4 lira yaklaşık %15 kardayım ciksammi diye düşünüyorum, hisse 5 liradan 3 liraya gittiğinde de burdaydim.5 üzerini geçemiyor buda gerçek.bu konuşulanlar beni açıkçası tedirgin etti, dedimya patron yoksa bizlerdeki mali almak için boyle buralara yazdırıp korkutup sattirmakmi istiyor, hisse tam yukarı veya aşağı kırılma noktasında sanırım, çıkarsa 8 liraya da gider, düşerse en fazla 3,50 civarı onuda sanmam ama yinede bilemiyorum.

Peki buna bir aciklamasi olan var mi burda.

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    bu konu son günlerde iyiden iyiye dillendirildi, ya bu konuşmalar patron adamları veya gerçekten doğru söyleniyor, işin ilginci hissenin %52 si patronda hali hazırda, genelde bu hisseler patron ne isterse oraya gider, patrondan başka tahtayı sallayacak 4 altına indirecek yok gibi, istese hisseyi tavan tavan yapıp 10 lirada yapar ,cunki kimsede pek mal yok, kapi gibi akyatirimda 13 milyon lot var, is yatırımda 3,5 milyon lot var, ve hergun bakıyorum aylardır hatta bir yıldan fazladır hic satmıyorlar satan olurasa alıyorlar,

Söylenilenler doğruysa hisse çok pahaliysa ve son günlerde nitekim hep konuşuluyor bu, doğruda olabilir bu. Benim 20 bin lotum var maliyet bir yildir 4 lira yaklaşık %15 kardayım ciksammi diye düşünüyorum, hisse 5 liradan 3 liraya gittiğinde de burdaydim.5 üzerini geçemiyor buda gerçek.bu konuşulanlar beni açıkçası tedirgin etti, dedimya patron yoksa bizlerdeki mali almak için boyle buralara yazdırıp korkutup sattirmakmi istiyor, hisse tam yukarı veya aşağı kırılma noktasında sanırım, çıkarsa 8 liraya da gider, düşerse en fazla 3,50 civarı onuda sanmam ama yinede bilemiyorum.

Peki buna bir aciklamasi olan var mi burda.
    Sevgili Dostum,
    Malına sahip çık. Bir hedef belirle (Borsa bu çıkar da düşer de) sonra alana hayırlı olmasını dile...Gerisi teferruat..

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Sevgili Dostum,
    Malına sahip çık. Bir hedef belirle (Borsa bu çıkar da düşer de) sonra alana hayırlı olmasını dile...Gerisi teferruat..

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    doğru söylüyorsun ortak, tekrar 4,60 görür herhalde, çıkmayı düşünüyorum, alanda hayrını görsün.

5.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    doğru söylüyorsun ortak, tekrar 4,60 görür herhalde, çıkmayı düşünüyorum, alanda hayrını görsün.
    4,49 ortalama ile çıkmıştım. Belliydi bir koku geliyordu, bakalım nerede duracak, 4,20 de bir miktar alırım gelirse, hayırlısı bakalım.

6. Hayırlısı olsun. Dediğim gibi bir hadefin olmalı. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Ayeni bist 30 ,50 100 den çıkarıyorlar.hisse bu haber üstüne çıkışa geçti. Haberi okuyunca bugün eyvah simdi 4 altına iner diye düşünmüştüm, patron sağolsun, patron hissesi olunca boyle işte, takmıyor haber falan. ilginc keske tekrar hepsine alsaydım diyorum bugün 4,50den satardım, yine 12 bin lot almıştım 4,26 dan bugün ortalama 4,49 ile sattım allah bereket versin, kalanlara bol kazanç.

Sayfa 20/394 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •