Originally Posted by
traderx5
bu konu son günlerde iyiden iyiye dillendirildi, ya bu konuþmalar patron adamlarý veya gerçekten doðru söyleniyor, iþin ilginci hissenin %52 si patronda hali hazýrda, genelde bu hisseler patron ne isterse oraya gider, patrondan baþka tahtayý sallayacak 4 altýna indirecek yok gibi, istese hisseyi tavan tavan yapýp 10 lirada yapar ,cunki kimsede pek mal yok, kapi gibi akyatirimda 13 milyon lot var, is yatýrýmda 3,5 milyon lot var, ve hergun bakýyorum aylardýr hatta bir yýldan fazladýr hic satmýyorlar satan olurasa alýyorlar,
Söylenilenler doðruysa hisse çok pahaliysa ve son günlerde nitekim hep konuþuluyor bu, doðruda olabilir bu. Benim 20 bin lotum var maliyet bir yildir 4 lira yaklaþýk %15 kardayým ciksammi diye düþünüyorum, hisse 5 liradan 3 liraya gittiðinde de burdaydim.5 üzerini geçemiyor buda gerçek.bu konuþulanlar beni açýkçasý tedirgin etti, dedimya patron yoksa bizlerdeki mali almak için boyle buralara yazdýrýp korkutup sattirmakmi istiyor, hisse tam yukarý veya aþaðý kýrýlma noktasýnda sanýrým, çýkarsa 8 liraya da gider, düþerse en fazla 3,50 civarý onuda sanmam ama yinede bilemiyorum.
Peki buna bir aciklamasi olan var mi burda.
Yer Ýmleri