Teşekkürler ederim arkadaşlar.cevaplarınız için.
Printable View
Teşekkürler ederim arkadaşlar.cevaplarınız için.
tcd hisseleri endekse göre iyi durumda pazartesi fiyatı suriye harekatının başladığı düşüşten yukarıda olacak gibi.Bu fon sakin ortamı seviyor gibi endeksin agresif hareketlerinde daha verimsiz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HTT bugun 1.5 civari yapacak
Rusya da indirdi faiz, kısa vadeliler 15 verisinde düştü güzel gelebilir.
Bu tcd hisseleri ne durumda bakabilen varmi
1k aldim ugur getirsin diye
Siz kazanin diye....sulo
Endeks uçarken 0.4, 0.2 getiren Acc'nin son durumuna istinaden bugün %-0,6, %-1'lere hazırladım kendimi, Umarım yanıltır!
Maalesef 0,24 görünüyor
dostum aslında aynı şeyleri düşünüyoruz çünkü aynı nefsi taşıyoruz. Geçen hafta endeks yüzde beş düşünce acc sadece 2,40 düşüp ertesi gün endeksin 1 civarı arttığı günde yüzde üçe yakın artıp türbülanstan etkilenmemişti. Yıllıkta tcd'nin ardından 2. Getiriyi sağladı acc. Ama bu hafta resmen sürüngen moduna geçti. Biz de bunu yeni aldığımızdan dolayı bu haftaki ralliyi kaçırınca ister istemez moralimiz bozuldu. inşallah şu ortamda güzel bir getiri sağlayıp yüzümüzü güldürür.
Hafta sonu TIV MK 22.07
dostum aslında yerden göğe kadar haklısında, tam biz bunu alıp bu hafta sürüngen moduna ister istemez kızıyoruz. En dandik fonlar dahi fırlarken şu durum, hayal kırıklığına yol açtı. Aslında biz değil, sen haklısın ama ah şu nefsimiz var ya, bizi isyan ettiriyor. Sağlık olsun diyorum ve bundan sonra hiç bir fonu övmüyorum, yermiyorrum da. Bundan sonraki sıtratejim bu. çünkü her iki durumda da aşırıya kaçıyoruz.
Tcd hisseleri eksi mi kapattı takip eden vürmı
Sanirim htt den cikmanin zamani geldi TR 10 YILLIK TAHVİL 13,20 % -2,37
Bu hafta iyi getirdi.. Hiçbir hesaplama yapmadım ama bence eksi veya yatay.. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim ne derse desin, değişken fon kategorisinde Tcd üstüne yok.
Gpg 3 gün için totalde %11.70 mk gün başına %3.90 mk
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kral dedik ya..ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katiliyorum 12.5 a kadar yolu var,asil takip edilmesi gereken fed.0.25 indirip sahin soyleme gecerse ,tahvil.fonlarini satmak lazim.ytdSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni konu hazır gözüküyor :)
Buradan devam
https://www.hisse.net/topluluk/showt...66#post3841166
Vay vay Burgan digital bile 14.10 yapmış.Düşüş süper hızlı.
Buradan devam ..
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=39153