Bu uygulamayı kullanıyorum. Benim kastım investing ya da finanscepte uygulamaları gibi kendi portföyümüzdeki adetleri girip toplam gelir hesabı yapabilmek. Arkadaşların paylaştığı google tablosunda bu yapılabiliyor mu bakacağım. Pratik bir yol bulamazsam kendim bir tane yapıp paylaşırım.
Google tablosu işininizi görecektir. Alış fiyatını ve adedini girmeniz yeterli olacaktır. Son fiyatı otomatik alıp zaten o anki kâr ve zararı hesaplayacak formülleri de eklediniz mi tamamdır.
para 20-30 dakika önce geldi gpg dönüşü ancak tzv fonunu garanti bankasından bulamadım alım için. diğerleri var o yok.bende ppf aldım. 3-4 gün dursun hatta çarşambaya kadar dursun ne yapayım.
para 20-30 dakika önce geldi gpg dönüşü ancak tzv fonunu garanti bankasından bulamadım alım için. diğerleri var o yok.bende ppf aldım. 3-4 gün dursun hatta çarşambaya kadar dursun ne yapayım.
arkadaşlar, bayağıdır kısa vadeli borçlanma araçları fon getirilerinde iş bankın fonu olan tiv ile ziraatın kısa vadelisi olan tzv'yi kıyaslıyorum ve tzv'nin açık ara ve sürekli şekilde önce olduğunu görüyorum.
bu güne bakıyorum tiv %0,0468, tzv %0,0674. dün itibarıyla ziraata taşınma işlemlerime varlörsüz fonlardan başladım. valörlüleri de sattığımda iş bankasına muhtemelen veda ederim gibi.
Yer İmleri