Bu uygulamayý kullanýyorum. Benim kastým investing ya da finanscepte uygulamalarý gibi kendi portföyümüzdeki adetleri girip toplam gelir hesabý yapabilmek. Arkadaþlarýn paylaþtýðý google tablosunda bu yapýlabiliyor mu bakacaðým. Pratik bir yol bulamazsam kendim bir tane yapýp paylaþýrým.
Google tablosu iþininizi görecektir. Alýþ fiyatýný ve adedini girmeniz yeterli olacaktýr. Son fiyatý otomatik alýp zaten o anki kâr ve zararý hesaplayacak formülleri de eklediniz mi tamamdýr.
para 20-30 dakika önce geldi gpg dönüþü ancak tzv fonunu garanti bankasýndan bulamadým alým için. diðerleri var o yok.bende ppf aldým. 3-4 gün dursun hatta çarþambaya kadar dursun ne yapayým.
para 20-30 dakika önce geldi gpg dönüþü ancak tzv fonunu garanti bankasýndan bulamadým alým için. diðerleri var o yok.bende ppf aldým. 3-4 gün dursun hatta çarþambaya kadar dursun ne yapayým.
arkadaþlar, bayaðýdýr kýsa vadeli borçlanma araçlarý fon getirilerinde iþ bankýn fonu olan tiv ile ziraatýn kýsa vadelisi olan tzv'yi kýyaslýyorum ve tzv'nin açýk ara ve sürekli þekilde önce olduðunu görüyorum.
bu güne bakýyorum tiv %0,0468, tzv %0,0674. dün itibarýyla ziraata taþýnma iþlemlerime varlörsüz fonlardan baþladým. valörlüleri de sattýðýmda iþ bankasýna muhtemelen veda ederim gibi.
Yer Ýmleri