bugünkü kur hareketinde bile endeksimiz yıkılmadı hey yavrum hey..dosta güven düşmana korku.
Printable View
bugünkü kur hareketinde bile endeksimiz yıkılmadı hey yavrum hey..dosta güven düşmana korku.
Dolar şortlayan var mı? Mangal gibi yürek, çelik gibi bilek, bol teminatla denenmez mi?
Ben denemem de, mesela yani.
Audi fabrikasından emekli birinin maaşı 21.000 TL ye çıkmış.
Sığacık'ta oturuyor..
Erdoğan'a uzun ömürler diliyor kendileri...:)
fıtch, 2022 yılı demir cevheri fiyatı tahminini 100 dolar/ton'dan 90 dolar/ton'a düşürdü
Çemberimde gül oya gülmedim doya doya
https://i.hizliresim.com/3e2fbus.png
Borsada kağıtlarda tavan taban marjı kalkmalı artık. Kim kime dum duma.. devre kesici de iptal. Madem fiyat istikrarı kalktı ülkede olması gereken bu...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar spek, patron, çakal çükela tahtası olan borsada tavan-taban uygulaması kalkarsa en kısa sürede küçük yatırımcıyı maymun ederler maymun. Soyup soğana çevirirler de bir daha dönüp bakmazlar arkalarına.
Beşyüz kesmez beni 800 bekliyorum. Bu cumhur yaptığı kazık başka türlü cikmazRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bear abi nabıyon :he:
Orta vadeli yeni programlar yapıldı.
Dolar hedefi koyuldu.
Niye koyuldu..
Ne oldu da birden değişti her şey.
Yine mi aldatıldık..
Sonunda Allah affetsinle bitecek bir son.
Herhalde dolar fiyatının rakamdan ibaret sayıyorlar..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl şimdi soyuyorlar hem de had safhada. Dolar da altın da serbest oluyor da kağıtlarda niye olmasin. Kağıtlar Taban ve tavana yapistiginda zaten alamıyor satamiyoruz.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gökkubbede hoş bir seda bırakacaklardı.
şuan gidemiyor arkadaş.
tavanı biraz daha artırsalar arşa bile sedamız gider.
Arkadaşlar
herkese kolay gelsin
Dün ve bugün yazamadım
kazan daki yangin büyük
Yemekci olarak birincil alanım bu
o nedenle
tamda burayı okuyamadım
hafta sonu yazmış idim
Dolar ki stres ne ise
borsada yok diye
ve varsayımsal olarak dolar la ilgili bir düzenleme olursa
para borsaya gelir mi diye
Sn Deniz hocam da zor dedi
Şuan dolarda olan stres hala borsada yok
ama borsada da derinlik aut olmuş
aslında tüm piyasada Derinlik aut olmuş durumda
hisseleri epey azaltmış idik
biraz yerine koyduk
bugün kapanışı görmek lazım
hacım yüksek
bakalım nasıl kapayacak
AKP Manisa Milletvekili Uğur Aydemir: "Belki aylarca soğan ekmek yiyeceğiz ama kimseye taviz vermeyeceğiz."
Üç harfliler p.ku yedi enflasyon onların başına patlar
ne güzel.. İSLAMCILAR'a göre Rabbim öyle nasip etmiş..kader:)
Yapilacak tek bir sey kaldi. Merkez bankasi olagan ustu toplanip politika faizini 500 puan acilen indirmeli ve gerekirse 500 puan daha indiririz mesajini vermeli.boyle daha guzel olur. Millet kendini hedge etmek icin tl shortlayip cakil tasi longlayacak.
Evde iki elektrikli bisiklet birde benim akülü tekerlekli sandalye var aküleri yenileme 6 bin vay anasına ikiye katladı yürüyerek gideceğim diyeceğim ayak yok ulen akp yaktın beni
Aga o faiz artacak el mecbur. Reise göre birşey yok. MB bağımsız kardeşim ben ne yapayım der çıkar işin içinden her zaman olduğu gibi, millette vay MB tuh MB Reisi sattılar falan der, 3-5 silahşör 1 hafta TV ye çıkar MB ye ağzına geleni söyler iş kapanır. Bu soğan-ekmek- tavizciler de o ara Gılışdaroğlu, Ezan, Bayrak inmez falan konularına dalarlar olay biter kapanır. 50 kere yaşadık bunları.
Dolarda durulur o aralar. ALIŞIRIZ.
A dan Z ye ihtiyaç stokliyorum böyle giderse panik başlar. Ama arkadaşlar Prince dikkat bit var içinde tat ve a 101 in Princinde çıktı.
Dün tarihi zirveden dolar longlayanlar bugün portföyü x2 yaptı :)
Gidişat kuru soğan ekmeğe muhtaç kalacaz
şu yeni topiği abdestli biri açsın...
benim adayım bear bull :)
paragöz gelip rekor kırıyoruz inanılmaz borsamız var derse ağzına fırıncı küreğiyle vurarım...
akçay ben açınca da pek hayırlı olmuyor,
benim nick e bakıp hem ayıları hem boğaları doğruyorlar
bence kimse açmasın :he: palanene ne yapacağını şaşırsın.
puhahahah açtım yine... :he:
yandınız olum...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=51812
Böyle giderse ayçiçeği yağıni döviz bürolarından alırız düğüne götürüruz
Short olup kapatmak zorunda kalanlar olabilir. Allah yardımcıları olsunSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Müşterimiz, piyasalarda yaşanan volatilite dikkate alınarak, müşterilerimizin zarar görmesinin önlenmesi ve risklerinin azaltılması gerekçesiyle, müşterilerle imzalanmış sözleşmenin Teminat ve Takasa İlişkin Esaslar maddesine istinaden Şirketimizce, 23.11.2021 Salı (bugün) günü 14:00'dan itibaren geçerli olmak üzere; USDTRY ve EURTRY sözleşmelerinde başlangıç teminat tutarları Takasbank başlangıç teminat tutarlarının 2 katı olarak uygulanmasına karar verilmiştir. Piyasalarda yaşanabilecek dalgalanmayı dikkate alarak pozisyonlarınızı takip etmenizi önemle rica ederiz.
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.