Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 7,985 - 7,992 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Aga o faiz artacak el mecbur. Reise göre birşey yok. MB bağımsız kardeşim ben ne yapayım der çıkar işin içinden her zaman olduğu gibi, millette vay MB tuh MB Reisi sattılar falan der, 3-5 silahşör 1 hafta TV ye çıkar MB ye ağzına geleni söyler iş kapanır. Bu soğan-ekmek- tavizciler de o ara Gılışdaroğlu, Ezan, Bayrak inmez falan konularına dalarlar olay biter kapanır. 50 kere yaşadık bunları.

Dolarda durulur o aralar. ALIŞIRIZ.

2. A dan Z ye ihtiyaç stokliyorum böyle giderse panik başlar. Ama arkadaşlar Prince dikkat bit var içinde tat ve a 101 in Princinde çıktı.

3. Dün tarihi zirveden dolar longlayanlar bugün portföyü x2 yaptı

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    düşüncemde değişiklik yok o saçma sapan fikirlerinide al ziktir git
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Aga o faiz artacak el mecbur. Reise göre birşey yok. MB bağımsız kardeşim ben ne yapayım der çıkar işin içinden her zaman olduğu gibi, millette vay MB tuh MB Reisi sattılar falan der, 3-5 silahşör 1 hafta TV ye çıkar MB ye ağzına geleni söyler iş kapanır. Bu soğan-ekmek- tavizciler de o ara Gılışdaroğlu, Ezan, Bayrak inmez falan konularına dalarlar olay biter kapanır. 50 kere yaşadık bunları.

Dolarda durulur o aralar. ALIŞIRIZ.
    RTE biraz Zor döner o kadar konuştu ben bunun kitabını yazdım ben ekonomistim diye şimdi dönse halk nazarında rezil olur. Yine olacak ama bir kaç ay sonra.

5. Gidişat kuru soğan ekmeğe muhtaç kalacaz

6. şu yeni topiği abdestli biri açsın...

benim adayım bear bull

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE biraz Zor döner o kadar konuştu ben bunun kitabını yazdım ben ekonomistim diye şimdi dönse halk nazarında rezil olur. Yine olacak ama bir kaç ay sonra.
    Abi hiçbirşey olmaz. Bırak rezil olmayı magdur olur. MB tarafından mücadelesinde yalnız bırakılmış biri olarak. Yani halka satılan bu olacak.Sen ben bizim oğlan ne düşünecek mühim değil. Hiç bir zaman da olmadı. Aha bak göreceğiz yaşarsak buradayız

8. paragöz gelip rekor kırıyoruz inanılmaz borsamız var derse ağzına fırıncı küreğiyle vurarım...

Sayfa 999/1003 İlkİlk ... 49989994998999799899910001001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •