Kkm'de debnizbank yüksek meblağlara %15'e çıkıyormuş. Bilginize.
Kkm'de debnizbank yüksek meblağlara %15'e çıkıyormuş. Bilginize.
konumdan baktım şimdi türkiyenin en büyük 2. adliyesinin sokağında benim bazen pide söylediğim yerde o sokakta idi yada kesişen sokaktı .
Hakimler savcılar avukatlar mübaşirlerden herhalde illa zehirlenen çıkardı ve davalık olurdu bu yer bu arada 65 değil 70 miş fiyatı sordum biradere
şimdi google yorumlara da baktım herkes lahmacun süper diye fiyat performans harika demiş yorumlarda son 3 ay yoğun olarak yazılmış .
Açıkcası yerine gidip deneyeceğim birde orada olmazsa tabi aşırı kalabalık değilse mekan
Adını ve sokağını verirmisin istanbula bir daha geldiğimde sırf meraktaan ( ya merak ya tarak muhabbetini iyi bilirim ) gidip yiyeceğim.
Hakim savcılar orada yemezde adliyeye gelen davacı davalılar yer diye düşünüyorum. Onlarda bi daha uğrarmı oraya bilmem. Ama ben gidip yiyeceğim
bankjalar makası iyice abarttı, alım satım makası 30-35 kuruş...
Amerikada FTX reklamı yapan ünlülere, youtuber lara 1 milyar$ ceza geldi.
Bizde Çiftlikbank, Thodex vs reklamı yapanlara böyle bir ceza neden gelmedi?
Youtubers promoting FTX are being sued in a class action lawsuit. Claiming $1 billion in damages.
https://twitter.com/coffeebreak_YT/s...461894659?s=20
ECB/Villeroy:
- Önceliğimiz enflasyon ile mücadele
- Faizler konusunda ne söylediysek onu yapmaya karar verdik
- Güçlü bir güven işareti gönderdik
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...346683398?s=20
yanlış anladınız herhalde bir önceki mesajınızda alt limit 250,000 tl demişsiniz .yani yüksek oranları artık 250,000 usd ye mi veriyor ..
bana 50,000 usd ye yüzde 6 brüt verdi denizbank. ...
bu arada eski mesajınız bulamadım çünkü forumdaşın biri nişantaşındaki lokantadaki yemek pilav fiyatlarını girmiş (neye lazımsa )onun üzerinede 10 larca pide lahmacun muhabbeti.
Bu şartlar altında öyle yüksek faiz artışı yapmak mümkün değil deprem bölgesindeki ekonomiyi ayağa kaldırmak için düşük faiz gerekiyorAlıntı:
.HAZİNE: DEPREMİN MALİYETİ YAKLAŞIK 2 TRİLYON TL (103,6 MİLYAR $), MİLLİ GELİRE ORANI %9 OLDU
Ziraat bankası
Dolar
Eski müşteri %2.25
/
Yeni müşteri %1.5
Miami belediye başkanı açsın Miami'nin faaliyet raporunu okusun. Daha kendi şehrinin potansiyelinden bihaber.
ytd
Miami küresel ısınmayla su altında kalabilir. Bu nedenle konut yatırımı için imparator Flavius Petrus Sabbatius Iustinianus seçimi istanbul diyorum.
Konut yatırımını bir yere aşık olmadığınız veya düşük faizle kredi bulmadığınız sürece önermiyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sayko üstadım neredesiniz yeni bir başlık açsanız hayrına totem yapalım da enflasyon düşsün.
İstanbul bir şekilde hep ayağa kalktı. En büyük zararı servet hırsı olanlardan gördü.
Haçlılar, İstanbul'u kuşatıp zapt ettiler. Klasik ve Orta Çağ'ın kültür hazineleriyle dolu olan şehri yakıp talan ettiler. 1204'te kendi Orta Çağ ve Katolik inançlarına uyan Latin İmparatorluğu'nu kurdular.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Dördüncü_Haçlı_Seferi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi