Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,961 - 7,968 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Kkm'de debnizbank yüksek meblağlara %15'e çıkıyormuş. Bilginize.

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    olan birşey bu ay başında qnb dede vardı 6 ay nakit avans faizsiz masrafsız kredi
    dede kim?

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Şu menüye insan pilav yazmaya utanır bari tavuklu pilav koysalardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Pilav dükkanında küçük boy tavuklu pilav 25 TL

Ama ben orta boy 40 TL bol tavuklu olanı seçiyorum

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    nasıl oluyomuş?
    Ziraat kartın varsa 10.000 tl ye kadar sıfır faizli 6 ay vadeli nakit avans çekiyorsun
    bir halt olacağı yok.

5. konumdan baktım şimdi türkiyenin en büyük 2. adliyesinin sokağında benim bazen pide söylediğim yerde o sokakta idi yada kesişen sokaktı .

Hakimler savcılar avukatlar mübaşirlerden herhalde illa zehirlenen çıkardı ve davalık olurdu bu yer bu arada 65 değil 70 miş fiyatı sordum biradere

şimdi google yorumlara da baktım herkes lahmacun süper diye fiyat performans harika demiş yorumlarda son 3 ay yoğun olarak yazılmış .

Açıkcası yerine gidip deneyeceğim birde orada olmazsa tabi aşırı kalabalık değilse mekan
    Son düzenleme : Pscyokinesis; 17-03-2023 saat: 00:05.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ziraat kartın varsa 10.000 tl ye kadar sıfır faizli 6 ay vadeli nakit avans çekiyorsun
    Teşekkürler. forumdaşlar böyle güzel bilgileri paylaşmayı unutmayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    konumdan baktım şimdi türkiyenin en büyük 2. adliyesinin sokağında benim bazen pide söylediğim yerde o sokakta idi yada kesişen sokaktı .

Hakimler savcılar avukatlar mübaşirlerden herhalde illa zehirlenen çıkardı ve davalık olurdu bu yer bu arada 65 değil 70 miş fiyatı sordum biradere

şimdi google yorumlara da baktım herkes lahmacun süper diye fiyat performans harika demiş yorumlarda son 3 ay yoğun olarak yazılmış .

Açıkcası yerine gidip deneyeceğim birde orada olmazsa tabi aşırı kalabalık değilse mekan
    Adını ve sokağını verirmisin istanbula bir daha geldiğimde sırf meraktaan ( ya merak ya tarak muhabbetini iyi bilirim ) gidip yiyeceğim.
    Hakim savcılar orada yemezde adliyeye gelen davacı davalılar yer diye düşünüyorum. Onlarda bi daha uğrarmı oraya bilmem. Ama ben gidip yiyeceğim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Adını ve sokağını verirmisin istanbula bir daha geldiğimde sırf meraktaan ( ya merak ya tarak muhabbetini iyi bilirim ) gidip yiyeceğim.
    Hakim savcılar orada yemezde adliyeye gelen davacı davalılar yer diye düşünüyorum. Onlarda bi daha uğrarmı oraya bilmem. Ama ben gidip yiyeceğim
    TÜİK Pide ve kebap salonu .
    Tüik sokak No : 31/69

Sayfa 996/1001 İlkİlk ... 496896946986994995996997998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •