Originally Posted by
O'Sullivan
Alcar kayıtlı sermaye sisteminde değil. 2017 rezilliğinde kayıtlı sermaye tavanımızı güncelliyoruz diye spk ya acemice! (bence bilerek) başvurdu, spk geri dönüş yaptı; zaten tavandasınız, neyi güncelliyorsunuz saçmalıyorsunuz diye!!!! (Kağıt 30 lu fiyatlarda taban oldu) Dolayısı ile yeni tavan belirlemedikleri için kayıtlı sermaye sisteminden otomatik olarak ATILDI... Kayıtlı sermaye tavanına ve bugünkü sermayeye yani 10.800 bin TL (Doların 1.5 lira olduğu zaman) 2003 yılında ulaştı[emoji3][emoji3][emoji3] 19 yıl önce....
Ben şahsen bu yıl sermaye ile ilgili bir hareket bekliyorum. Omurgasızlıklarına artık son vereceklerini TAHMİN ediyorum...
Şirketin sermaye arttırımı için 3 seçeneği var..
1- Olağanüstü genel kurul çağrısı yapıp burada yeni kayıtlı sermaye tavanı belirleyip, sermaye arttırabilir.
2- Olağanüstü genel kurul çağrısı yapıp, yeni kayıtlı sermaye tavanı belirleyebilir, arttırımı emir alıncaya kadar yine bekletir.
3-Yıllık olağan genel kurulda (2023) yeni tavan belirlenip, kayıtlı sermaye sistemine tekrar girer...Sermaye arttırımını ya hemen yapar yada emir bekler!
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...