Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Evet yönetim mi tutmuyor verdiği sözleri.Bunu eleştirecekse biri bu sana düşmez.Ya sen senin durumun ne olacak senin yönetimi eleştirecek durumun mu var burada.Bazı yazıları yazarken hiç yüzün kızarmıyor mu acaba?
Bende daha yanındakinin kim olduğunu bile bilemeyenleri serivereceğim burada ortalığa ondan sonra ağlamak yok ama.Sürekli herkes ile boş boş konuşacağına sen önce şapkayı önüne koy kendi aklını başına topla.Tonlarca malın var elinde ama elinde 1000 lot malı olanlar gibi davranmandan daha komikte hiçbir şey olamaz burada.3-5 ay önce birileri burada şirketi kayyuma devrederken neden hiç sesin çıkmadı yoksa bir yakının o ara 10 liralarda verdiği malı mı yerine koymakla meşguldü?
Peki bunları neden yapıyorsun burada.Çünkü elinde tuttuğun tonlarca maldan ettiğin zarar dururken tahtada ettiğin 3-5 lot tradeten kazandığın 3 kuruş için yapıyorsun bunları.Yapma.
Hiç kimse başta sen olmak üzere buradaki bir kaç kişi kadar bu tahtadaki dümencilerin ekmeğine yağ sürmedi.
Ne dedim ilk olaylar olduğunda savcılık lafı ettim,geçen bir daha tekrarladım burada mangalda kül bırakmayan bazılarınız kelime bile edemedi.Çünkü aranızda kimlerin savcılık lafı duyulduğunda nabzının tavana vurduğunu ben çok iyi biliyorum.