Benim matematiðim var fena da deðildir.Sen iyi bilirsin.Sizin þirket neden hisse geri alýmý yapmýyor?Býrak laga lugayý ben sana zýrnýk kelime etmem bundan sonra.Cevap mý verecem sana o günler geçti.Al eline telefonu her zaman yaptýðýn gibi saðý solu herkesi ara onlardan fikir al.Onlar yetmiyormu da bir de gelip topicde yazý yazýyorsun?Burada amaç ne?
Amaç ne sölim çünkü senin için benim tarafýmdan deniz bitti.ve gerekirse düþüncelerimi öðrenmemen için Badi beyimizden de sonsuza kadar laf yerim hiç sýkýntý deðil.Onun günahý vebali de boynuna.
O yüzden beni fazla zorlamayýn bu topiðin çivisi falan kalmaz.
Badi beyimiz bak aklýnda bulunsun kusuru olan adam hiçkimseye benim gibi gider yapamaz.O yüzden atla hopla zýpla dilediðin gibi yazý yaz ama biraz aklýn varsa bize bulaþma artýk.Ben de bu toplara girmek zorunda kalmayayým.Siz böyle beraber mutlu mesut topiðinizde ayakta uyumaya birileri de sizi ayakta uyutmaya devam etsin bence sakýncasý yok.
Þimdi bana uzunca süre müsade.Zaten bilgi kýrýntýsýnýn bile olmadýðý bu topicde bulunmak çok uzunca bir süredir sadece aptallýk ve vakit kaybý benim için.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 26-02-2019 saat: 11:54.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri