Bakan, sermaye piyasalarý ile ilgili çok kapsamlý deðiþiklikler yapýlacaðýný söylüyor.Þu imtiyaz illetine de bi dokunulur mu acaba
o zaman tuýtuþur bu yöneticiler diye düþünüyorum.Koltuklarýný birileri gelir altlarýndan alýr
Bakan, sermaye piyasalarý ile ilgili çok kapsamlý deðiþiklikler yapýlacaðýný söylüyor.Þu imtiyaz illetine de bi dokunulur mu acaba
o zaman tuýtuþur bu yöneticiler diye düþünüyorum.Koltuklarýný birileri gelir altlarýndan alýr
2.20 lere gelirse aranýza katýlacam. Lunar özlemiþtir beni...
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Oooo çoktan gitti.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Evt atmasyonlar için tahtada operasyon tamam þimdi nerede kaldý topic ayaðý yazacaktým gerekte kalmadý.
Patronunda vardýr elbet bir hesabý ; ona bunca yýl operasyon çekenlere ve yancýlarýna uygulayacaðý.
Yer Ýmleri