?????????????
Printable View
Tamam sizsiniz, bilgilisiniz, beyniniz süper Yasemin5566. Düşebilir de çıkabilir de, 10,78 bir daha göremeyebilirsiniz de, görebilirsiniz de, altı da olabilir, olmayabilir de diye yorum yapan birisine insan gibi bu süreçte çok da algı oluşturacak yorumlar yazmazsanız daha iyi olmaz mı dedim, garip garip yorum yazdınız.Sizin algınız, sizin anlama kapasiteniz
Saygı duymadığımı veya açıklama yapmasını yasakladığımı mı düşünüyorsunuz? Virüs olayı varken, ortalık toz dumanken algı oluşturmanın olumsuz olabileceğini gayet düzgün şekilde istirham ettim sadece. Elbette bu forum yazmak, fikir beyan etmek, görebildiğini paylaşmak amacıyla var ve ben yazmayın diyebilecek hadsizlikte bulunacak kadar çiğ değilim. Böyle bir ortam diye özellikle belirtmiştim, nasıl algılarsanız algılayınız siz bilirsiniz.
10.50 üzerine tekrar atmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayari bozulmus bunun bu piyasada bile satmaya calisiyor. Endeks bi dusmeye baslarsa 9.xx civarina gelir.
Algı oluşturmak ne ki? Borsanın %50 düşebileceğini kozaanın 9.70 görebileceğini öngörmek ne zaman algı oluşturmak oldu. Ha düşmese algı oluşturmak olabilir. Düştü işte! Keşke o algı oluşsaydı satıp bu fiyatlardan toplasaydınız. Satamadınız diye kendinize kızıyorsunuz.