Originally Posted by
Pyrros
Sizin emeğinize lafım yok sağolun ama iyi niyet noktasında tereddüt oluşturuyorsunuz sürekli övgü içeren paylaşımlarınızla. 10.78 bedava diye algı yaptınız, demek ki değilmiş. Siz burada yazmaya başladığınızdan beri gün yüzü görmedi kozalaklar. Suizan belki de benim ki ama başka da benim gibi düşünenlerin de olduğuna inanıyorum. Sizden istirhamım bu virüslü süreçte çok insanları etkileyebilecek paylaşımda bulunmamaya özen gösterebilir misiniz?
Benim tereddütüm yok mu sanıyorsunuz? Buradan destek buradan döner demiyorum ki.11.17 Ve 9.95 çok işlem görmeden yükseldi demiştim. 11.17 de fulldüm. Böyle bir kağıtta 9.85 beklenmez ki, yani üçün beşin hesabına bakılmaz. En azından ben bakmam. Nedeni ise haftaya 26 lira olsa portföyün en fazla %20sini veririm. Dünya finansal krizi geliyor yahu, üstüne bir de savaş, üstüne bir de corona. Bakınız borsadaki tüm şirketler batabilir. Aselsan tüpraş bombalanabilir, bankalar zaten batabilir. Hangi malı üreteeksin de kime satacaksın? Her ne olursa olsun borsanın batmayacak tek şirketnden bahsediyorum. Söylediğimi yaşamadan algılamanız neredeyse imkansız bu nedenle anlayamazsınız. Çin'in Koçu Sabancısı battı yahu. Böyle bir ortamda öldürseler beni borsaya girmem, endex 102 binden 32 bine gelse dahi almam, alırım altın yatarım. Ama bu şirket altından daha fazla kazandırıyor. Altın fiyatı %30 arttığında şirketin karı %60 artıyor. Bu güne kadar kimseye satın demedim. şuraya kadar düşebilir dedim. Düştü de zaten. sorununuz ne anlamıyorum ve aslında ilgilenmiyorum da. Sizin seçimleriniz, sizin beyniniz.
*Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri