Originally Posted by
Pyrros
Sizin emeðinize lafým yok saðolun ama iyi niyet noktasýnda tereddüt oluþturuyorsunuz sürekli övgü içeren paylaþýmlarýnýzla. 10.78 bedava diye algý yaptýnýz, demek ki deðilmiþ. Siz burada yazmaya baþladýðýnýzdan beri gün yüzü görmedi kozalaklar. Suizan belki de benim ki ama baþka da benim gibi düþünenlerin de olduðuna inanýyorum. Sizden istirhamým bu virüslü süreçte çok insanlarý etkileyebilecek paylaþýmda bulunmamaya özen gösterebilir misiniz?
Benim tereddütüm yok mu sanýyorsunuz? Buradan destek buradan döner demiyorum ki.11.17 Ve 9.95 çok iþlem görmeden yükseldi demiþtim. 11.17 de fulldüm. Böyle bir kaðýtta 9.85 beklenmez ki, yani üçün beþin hesabýna bakýlmaz. En azýndan ben bakmam. Nedeni ise haftaya 26 lira olsa portföyün en fazla %20sini veririm. Dünya finansal krizi geliyor yahu, üstüne bir de savaþ, üstüne bir de corona. Bakýnýz borsadaki tüm þirketler batabilir. Aselsan tüpraþ bombalanabilir, bankalar zaten batabilir. Hangi malý üreteeksin de kime satacaksýn? Her ne olursa olsun borsanýn batmayacak tek þirketnden bahsediyorum. Söylediðimi yaþamadan algýlamanýz neredeyse imkansýz bu nedenle anlayamazsýnýz. Çin'in Koçu Sabancýsý battý yahu. Böyle bir ortamda öldürseler beni borsaya girmem, endex 102 binden 32 bine gelse dahi almam, alýrým altýn yatarým. Ama bu þirket altýndan daha fazla kazandýrýyor. Altýn fiyatý %30 arttýðýnda þirketin karý %60 artýyor. Bu güne kadar kimseye satýn demedim. þuraya kadar düþebilir dedim. Düþtü de zaten. sorununuz ne anlamýyorum ve aslýnda ilgilenmiyorum da. Sizin seçimleriniz, sizin beyniniz.
*Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri