Originally Posted by
MaryJane
En son 2021’de bu hisseye yorum yazmışım. 3-4 senedir bu hisseyi alıp satan biri olarak diyebilirim ki, başkent gaz davasının bu düşüşle bir ilgisi yok, (algı düzeyinde olabilir ama gerçekle ilgisiz)
Yıllar önce muhasebeleştirilmiş, gider olarak yazılmış bi alacak kalemi. Dünkü kap olmasaydı da ticaret mahkemesi yıl sonuna gün verecekti ve ankara b.b yine temyiz edecekti. Yani esasa yeniden girilmemişti.her hal ve karda, bu para 2026 dan önce kasaya giremezdi. (Hala da giremez)
Üstelik abb’nin bu parayı ödeme gücü yok. 4-5 seneye yayıp bir ödeme protokolü yapılacaktı.
Burda kap’ın sunuluş biçimi sorunlu; kapı tebligat gelmeden yayınlamak zorunda değilsiniz, uyaptan gördüğünüzü şer gibi yayınlıyorsanız, düşmeye oynuyorsunuz demektir. MK bu, 50 cente geleni 40 cente yapıştırmakla ünlüdür.
Ben şahsen satıcı tarafta olduğunu düşünüyorum. Bir süredir. Yerine koyacağı zaman gelmeden de yükselmeyecektir. Yoksa ATH geldiği gün istanbul portföyün attığı kap ne anlama gelsin. 2 hafta önce aldığını geri sat. Gph alımı için finans yaratmak için üç kuruşa dahi tamah ediyorlar. Sözün özü. Önce 23 ağs, sonra kim bilir ne zamana dek 50 cent baremini aşacağını şahsen düşünmüyorum