Sayfa 201/271 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon
Arama sonucu : 2161 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. Ana rotayı belirleyen yapı soygun üzerine kurulduğu için devranın dönmesini yada Memet abinin ölmesini beklemekten başka çare yok.
    Zebanilerin de böylesine yüklü bir malı gördüğündeki sevinci görmek istemezdim. Yine de Allah bilir. Sekar ne kötü bir yerdir.

2. Kutman geri alınan-alınacak GPH hisselerinin finansmanına ilişkin bir projeksiyon açıkladı mı? Kabaca 120-140 milyon usd arası bir nakit gerekli gibi hesapladım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Başka hisseye olsa kaç tavan gider belli değil ammmaa burası glyho km çiftliği..... 10 dolara sattığını 4 dolara alacaksınn üstelik deli gibi kar yapan şirketin neredeyse tamamına sahip olacaksın aylardır haftalardır olmasını bekliyeceksin günü ve günleri eksi fiyatlamayla kakapatacaksınn bunu kim başarır tabiki yatırımcısını düşmanı gören km......Bravo diyeceğiz alkışlayalım bari.....ytd

4. Sayın Besiktask ntgaz satma ihtimali var mı ? Durduk yere neden taşındı ?

Alıntı Originally Posted by zigana Yazıyı Oku
    Sayın Besiktask ntgaz satma ihtimali var mı ? Durduk yere neden taşındı ?
    emekli olacaksa hızla sahiplerine veya yerlerine paslamak isteyecektir ki yoruldu artık... dinlenecek gibi... naturelgaz belki satılır ama holdingi napacak asıl

6. Fiyati düşük tutup mal toplamak istiyor mal kaybedince basıyor geri zekalı bastıkça mal kaybedeceksin anla artık bunu.

7. En son 2021’de bu hisseye yorum yazmışım. 3-4 senedir bu hisseyi alıp satan biri olarak diyebilirim ki, başkent gaz davasının bu düşüşle bir ilgisi yok, (algı düzeyinde olabilir ama gerçekle ilgisiz)
    Yıllar önce muhasebeleştirilmiş, gider olarak yazılmış bi alacak kalemi. Dünkü kap olmasaydı da ticaret mahkemesi yıl sonuna gün verecekti ve ankara b.b yine temyiz edecekti. Yani esasa yeniden girilmemişti.her hal ve karda, bu para 2026 dan önce kasaya giremezdi. (Hala da giremez)
    Üstelik abb’nin bu parayı ödeme gücü yok. 4-5 seneye yayıp bir ödeme protokolü yapılacaktı.
    Burda kap’ın sunuluş biçimi sorunlu; kapı tebligat gelmeden yayınlamak zorunda değilsiniz, uyaptan gördüğünüzü şer gibi yayınlıyorsanız, düşmeye oynuyorsunuz demektir. MK bu, 50 cente geleni 40 cente yapıştırmakla ünlüdür.
    Ben şahsen satıcı tarafta olduğunu düşünüyorum. Bir süredir. Yerine koyacağı zaman gelmeden de yükselmeyecektir. Yoksa ATH geldiği gün istanbul portföyün attığı kap ne anlama gelsin. 2 hafta önce aldığını geri sat. Gph alımı için finans yaratmak için üç kuruşa dahi tamah ediyorlar. Sözün özü. Önce 23 ağs, sonra kim bilir ne zamana dek 50 cent baremini aşacağını şahsen düşünmüyorum

8.  Alıntı Originally Posted by MaryJane Yazıyı Oku
    En son 2021’de bu hisseye yorum yazmışım. 3-4 senedir bu hisseyi alıp satan biri olarak diyebilirim ki, başkent gaz davasının bu düşüşle bir ilgisi yok, (algı düzeyinde olabilir ama gerçekle ilgisiz)
    Yıllar önce muhasebeleştirilmiş, gider olarak yazılmış bi alacak kalemi. Dünkü kap olmasaydı da ticaret mahkemesi yıl sonuna gün verecekti ve ankara b.b yine temyiz edecekti. Yani esasa yeniden girilmemişti.her hal ve karda, bu para 2026 dan önce kasaya giremezdi. (Hala da giremez)
    Üstelik abb’nin bu parayı ödeme gücü yok. 4-5 seneye yayıp bir ödeme protokolü yapılacaktı.
    Burda kap’ın sunuluş biçimi sorunlu; kapı tebligat gelmeden yayınlamak zorunda değilsiniz, uyaptan gördüğünüzü şer gibi yayınlıyorsanız, düşmeye oynuyorsunuz demektir. MK bu, 50 cente geleni 40 cente yapıştırmakla ünlüdür.
    Ben şahsen satıcı tarafta olduğunu düşünüyorum. Bir süredir. Yerine koyacağı zaman gelmeden de yükselmeyecektir. Yoksa ATH geldiği gün istanbul portföyün attığı kap ne anlama gelsin. 2 hafta önce aldığını geri sat. Gph alımı için finans yaratmak için üç kuruşa dahi tamah ediyorlar. Sözün özü. Önce 23 ağs, sonra kim bilir ne zamana dek 50 cent baremini aşacağını şahsen düşünmüyorum
    Yargı adli tatilde karar muhtemelen en geç 15 temmuzda verildi ve UYAP sistemine yüklendi . Ama agamiz şimdi bildirim yaptı neden aşağı basmak için bahane olsun. Yarın genel kurul var katılan hissederlar fiyatın neden burda olduğunu sorsun. Benim bir etkim yok diyecektir doğal olarak. İstanbul portfoyun giriş çıkışları nedir diye sorsun onada benden bağımsız der . Tabi yersen. Adam hırsız kaybettiğini ucuza koymanın peşinde. Valla başına ne gelirse üzülen yatırımcısı olacagina hiç ihtimal vermiyorum. Çok ah aldı inşallah hesap uzamaz herkes yaptığını çeker. Bu kadar yatırımcıya yazık değil mi? Elinin altında İstanbul portfoy var başkasının parası ile istediğini yapıyor.kimsenin ahi kimsede kalmaz kutman efendi bak bey demiyorum.

Sayfa 201/271 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •