Tüik halleder...
vakıf lütfetti 1 dedi ,32 güne .0.75 gunluk veriyor , daha iyi
Bir süredir ppf ler mevduattan daha iyi getir miyor mu? Neden mevduat tercih ediyorsunuz? Acaba benim bir hesap yanlışım mı var diye soruyorum🤔
• Bir süre sonra faizlerin düşeceğini öngörüyor ve uzun mu bağlıyorsunuz?
• Bense şöyle düşünüyorum; kısa vadede faiz düşecek gibi değil ama stopaj indirimi muallak tabi, bu nedenle %50 ppf %50 osd gibi borçlanma araçlarındayım, hem stopaj biterse benim için devam edecek, hem de güncel faiz oranları dan %100 mevduat güvencesi ile ( osd kısmen öyle değil tabi) getirim olacak ve en fazla T+1 ile likitim.
PPZ, OSL vb fonlar uzun zamandır 19,50 üstü getiriye sahipken neden mevduatı tercih ettiğinizi dediğim gibi benim bir hesap ya da mantık hatam mı var düşüncesiyle merak ediyorum.
Dolari basmak icin k. Yirtiyorlar.grafiklerde bu gozukuyor.
D-Maris otele 10dk da bir helikopter ve deniz ucagi gelip gidiyor.
Yatlardan zodiaklar misafir tasiyip duruyor.
Siralanmislar milyon dolarlik yatlar.
Herkesin kulaklarindan para fiskiriyor buralarda.
Ahtapotcuyu aradim, 2 masa dedim..2 gun sonrasina yer yok dedi adam.
Gidivan biliyor bu isleri. :)
Syg,
Dudu kendin pisir kendin ye .mangali teknede yap ucuz gelir[emoji39]
Vestel ve turkcel iyi temettü veriyor
Bunu yalnızca çok zenginler yapar..
Çok çok ama çok daha da çok zenginler kulaklarından para fışkıranlar böyle terbiyesiz şeyler yapmaz..
Mesela dünkü haberdeki arkadaşımız bunu yapmış 19.250 tl lik hesaba bu çok az neden 39.000 tl ödemedik böyle leş salaş mekanlara bir daha gelmeyecem dediği için karı kızın yanında tertemiz dayağını yiyip mekandan dışarı atılmış tır..
Kendisini tebrik ediyoruz..Daha çok kazanmasını diliyoruz..
Para olan yerde hep var zaten, ona şüphem hiç olmadı. Ancak bu grup toplumun yüzde kaçını temsil ediyor?
Hatırlarsan 2-3 yıl önce Hint li mikyarderler düğünleri için Antalya ve İstanbul a geliyorlar ve 40 gün 40 gece tarzı düğün yapıyorlardı. Bu Hindistan vatandaşları çok zengin, hepsi böyle yaşıyor anlamına gelir mi?
Abi tüketim şeysinin en temel pazarlama şeysi bu.
Sosyal medyadan önce de vardı bu tipler.
Ama artık kendi aralarında rekabet coştu coşturdu.
Sanki kriz öncesi borsa gibi bi durum var.
Uygulamalı-davranışsal finans gibi :)
Bir süre sonra 2. El teknelerin fiyatları düşer xd
Yatırım tavsiyesi değildir.
Parasi olan teknede tatilde.bizim gibi kurufasulye pilav yemiyor.ahtopod izgara yiyor.
Denizbank 100 güne kadar 18.5 bugün aldığım oran... Burgan dijital 18.75 aynı, finansbank 18.9...
Olmayan seyin açıği da oluyor mu [emoji1787][emoji1787]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.facebook.com/33044975920...8760098874205/
Dudu dan da boyle bir hesap odemesini bekliyoruz mev adina.[emoji39]
Bir de diyorsunuz %1 gidebiliyo bu lokantalara[emoji2957]
1000 sayfayi gecince sorun oluyordu saniyorum. Forum sitesi hata veriyordu. O yuzden yeni baslik actim.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...77#post5450277
Hayirli olsun , bol kazanclar. Saygilar.