Doluluk oranları aralıkta bile rekor seviyede, hiç kötü değil..
diğer taraftan pgs neden uçuyor o zaman??
Printable View
Yeni hava limanı ile ilgili beklenti bitti.. cumhuriyet tarihinin en yüksek maliyetlerinden biri yapıldı.. muteahitlerden ayrılmak isteyen grup oldugu basına düştü hem de yandaş olmasına rağmen.. verilen tarihlerw uyulamadı ve tam kapasite henüz çalışmaya başlamadı.. halen taşınmalar sürmekte..arada sel bastı.. harfiyatta milyarlarca yolsuzluk yapıldı dedikoduları basina yansıdı.. bu büyük maliyetin nasıl ve nekadar bir sürede çıkarılacağı belirsizlik..ayrıca yurtdisi baskilara ragmen hayata geçirilen bir proje.. hic bir avrupa ülkesi Türkiye'nin buyuk bir hava yolu yatırımına ticari ve stratejik olarak razi olmaz.. bu sebeple yabancı fonlarla sabotaj yapıyor olabilirler ....... vs vs vs birsürü komplo teorisi sunacağım ama sen bana net done verin dedikodular istemiyorum diye kizacan yine o yüzden üstekilerin hiçbirini yazmadım varsayalım üstad [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ipek ile pariteyi aciyoruz, umarim +2 lere dogru gidiyoruzdur.
Yok ortak şaka yapıyorum. Kimseye al sat diyemeyiz. Denizin grafikleri iyi incele,takaslar,indicatörler yeterli bu doğrultuda al sat bence. Destek üstü kapatsın al, dirençte sat geçerse bir daha al. Gerçi şu gaplı endeks daha ne kadar gider emin değilim ama neyse... nakitte durmak daha mantıklı sanki şu ara.
Sent from my iPhone