Sayfa 202/1527 İlkİlk ... 1021521922002012022032042122523027021202 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 1,609 - 1,616 arası.

Konu: Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Dolar 3.6 iken hisse 20 leri gordu, döviz geliri varken ve döviz 5 üstünde iken asıl rali yapması lazım,

Bu sebep düşmesini gerektirmez.
    Yeni hava limanı ile ilgili beklenti bitti.. cumhuriyet tarihinin en yüksek maliyetlerinden biri yapıldı.. muteahitlerden ayrılmak isteyen grup oldugu basına düştü hem de yandaş olmasına rağmen.. verilen tarihlerw uyulamadı ve tam kapasite henüz çalışmaya başlamadı.. halen taşınmalar sürmekte..arada sel bastı.. harfiyatta milyarlarca yolsuzluk yapıldı dedikoduları basina yansıdı.. bu büyük maliyetin nasıl ve nekadar bir sürede çıkarılacağı belirsizlik..ayrıca yurtdisi baskilara ragmen hayata geçirilen bir proje.. hic bir avrupa ülkesi Türkiye'nin buyuk bir hava yolu yatırımına ticari ve stratejik olarak razi olmaz.. bu sebeple yabancı fonlarla sabotaj yapıyor olabilirler ....... vs vs vs birsürü komplo teorisi sunacağım ama sen bana net done verin dedikodular istemiyorum diye kizacan yine o yüzden üstekilerin hiçbirini yazmadım varsayalım üstad [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    küresel ekonomide yavaşlama satış gelirlerini etkiler diye düşünüyorum. Belki son çeyrekle ilgili beklentiler olumsuz olabilir mi?

ytd
    Doluluk oranları aralıkta bile rekor seviyede, hiç kötü değil..

diğer taraftan pgs neden uçuyor o zaman??

3.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Hocam ben de petkim 5.23 üzerindeyken al dedim geçen hafta almadınız adımız işyatırım vakıf olmadığı için mi[emoji23] yüzde 7 verdi elhamdulillah. Bist30 önerisi hem de spekülatif de değil.
    Şaka bi yana ben biri al dedi diye almayı hiç doğru bulmuyorum. Kendi incelemeli kişi kendi karar vermeli bence.

Sent from my iPhone
    sen söyle söz alacam valla dekontu göndercem söz zaten yine zarar ettim varmı gözüne kestirdiğin bişey

5. Ipek ile pariteyi aciyoruz, umarim +2 lere dogru gidiyoruzdur.

6.  Alıntı Originally Posted by PARDUS Yazıyı Oku
    Doluluk oranları aralıkta bile rekor seviyede, hiç kötü değil..

diğer taraftan pgs neden uçuyor o zaman??
    güzel soru

7.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    sen söyle söz alacam valla dekontu göndercem söz zaten yine zarar ettim varmı gözüne kestirdiğin bişey
    Yok ortak şaka yapıyorum. Kimseye al sat diyemeyiz. Denizin grafikleri iyi incele,takaslar,indicatörler yeterli bu doğrultuda al sat bence. Destek üstü kapatsın al, dirençte sat geçerse bir daha al. Gerçi şu gaplı endeks daha ne kadar gider emin değilim ama neyse... nakitte durmak daha mantıklı sanki şu ara.

Sent from my iPhone

8.  Alıntı Originally Posted by coming_soon Yazıyı Oku
    güzel soru
    Pgs ta bilet alımlarında %40 indirim vardı ondan pgs yükseldi 😂😂😂😂

Sayfa 202/1527 İlkİlk ... 1021521922002012022032042122523027021202 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz