ABD 10 yıllık tahvil faizleri 1, 8 i geçti arka kapıdan bankalar döviz satmaya devam ediyor. Bakalım 14 ün altında ne kadar tutabilecekler
Printable View
ABD 10 yıllık tahvil faizleri 1, 8 i geçti arka kapıdan bankalar döviz satmaya devam ediyor. Bakalım 14 ün altında ne kadar tutabilecekler
Yok, hiç istememe rağmen Alternatifbank'taki FİL'leri sattığımda stopaj kesti benden maalesef :(:party: Sizin dediğiniz stopaj muafiyeti sırasında alınanlar. Ben iki yıl önce en toy olduğum zamanlarda almıştım.
Ek 28154
Sorun uyuz Akbank'taymış yani. Buradaki bir arkadaş madem bankanızla sorun yaşıyorsunuz niye değiştirmiyorsunuz demişti bana. Hangisine gidelim? Akbank sorunlu, Alternatif sorunlu, İş Bankası sürekli çöküyor. Fiba'ya hiç girmiyorum bile :) Hepsi birbirinden beter.
IPB USDTRY VIOPta 21 Aralikta yedigi dayagi toparlamakla mesgul sanirim. Pozisyonlarini sifirlamislar. Margin Call olmus olabilirler.
Acilista VIOPta 122021 vadeli USDTRY opsiyonlari 3.5 tl ye bile satin alinmisti.
Ayrica Nasd**ta %4 uzeri BABA pozisyonlarini da $200 - $250 civari maliyetlenip, $100 kadar surduler. Sanirim bu pozisyonlarini devam ettirecekler zarar kapatmadan. (Su an $120 civari).
Benim esas anlamadigim, niye yabanci hisse kotasini gidip Nasd**da gidip HEPS hepsiburada hissesine kullandiklari. HEPS deki spekulasyonlar ayyuka cikti...
Katılıyorum, İş Bankası Teknoloji fonuydu sanırım, hisse alış satışlarına bakayım dedim, piyasanın en saçma zamanlarında alım girmişler, genelde zirvelere yakın, alım planlarsın, BİST olsa anlarım ama en azından hareketli ortalamalara yaklaştığında giriş yap, gelişmiş ülke piyasaları 10 yıldır yükselen trendde, ayda bir %3-5 düzeltme geliyor zaten, acelen ne.