sabah nkolay bononun %27,5'a düşürüleceği bilgisi yanlış anons çıktı, müşteri temsilcisi de şaşırmış, dediğine göre yarına bırakmışlar bu indirimi
Printable View
sabah nkolay bononun %27,5'a düşürüleceği bilgisi yanlış anons çıktı, müşteri temsilcisi de şaşırmış, dediğine göre yarına bırakmışlar bu indirimi
Bunlar başta kaldıkça bu yol hikayleeri hiç bitmez yok enflasyon düşer yok dolar düşer yok issizlik düşer. dış güçler diye yeni düşmanlar yaratılır tıpkı donkişotun yel değirmenlerine açtığı savaş gibi. çok hikaye dinleriz çok.Bu arada faiz düşmez stopaj uzatılır mart ayına kadar para lazım iktidara çok para dökmek lazım. mart sonu ise mehteri hep birlikte vereceğiz. tıpkı genel seçim sonrası olduğu gibi enflasyonda dolarda faizde fırlayacak. boşalmış hazinenin toplanması için.
İşine yarar mı bilmiyorum ben TL için yararlandım marifetli den 2 defa ..ama ilk yararlanmanın üstünden en az 4 ay geçmesi ve hiçbir işlem yapılmaması gerekiyordu şart olarak ....o zaman para ihtiyacı vardı teb te şimdi yaparlar mı bilmem bı dene hesap adı aynı sonucta TL döviz farketmez haralde :)
Bu ing cok bozdu şark kurnazlığına başladı turuncu ekstralıyım bu ayda 750 liralık harcamamı yaptım şu faiz oranına bir bakayım dedim %22 e cekmiş bir gece %2 faiz çalmak için yaptıkları işe bak yazık soruncada aptala yatıyolar yarın güncellenir diyorlar
Haber kanalarrida müjde diye veriyor ÖTV indirimini elemana soruyorlar 2800 den 2600 a inecek eşyanın fiyatı diyor ...ihtiyacı olan alır olmayan ne yapsın eşya mi kemirecek millette işsizlik başladı ...telefon ve konuşma manyağı olan bizim millet ondan bile kesti harcamayı ....cep telefon operatörü bayi olan arkadaş 6 işçisi vardı 2 sini çıkardı daha önce bugünde diyor hiç is yok böyle giderse işe kilit vurcam diyor ...tam bı düzelme olacakken ticarette doları yine ziplattilar yaptıklarıyla amac neyse artık ......dolar artarken faiz düşmez artik daha bu belli oldu en azından..yine zamlar sıralanır enflasyon artar .
Kesinlikle ZAMANLAMA manidar.Belki haftaya enf.rakamı ile 5,47 gören dolar 5,30 altına salınacaktı..Demek ki birileri doların 5,50 altına inmesini istemiyor...3 tane ''vibratör'' daha fazla satılsın diye 220 milyar dolar borcu olan özel sektöre 15 kuruş daha girdi..
Arkadaslar bir konu hakkinda sizleri aydinlatmak isterim.
Sayin newsTR,
Ing turuncuda 750 alisveris yapana 2 puan fazla veriyor. Bu sabah baktim 24 olmasi gereken oranim 22 gorunuyor. Yani 20+2.
Telefonla aradim. Mtlerin dunyadan haberi yok. Bana dediler sistemsel sikinti gun icinde duzelecek. Aksam oldu duzelen birsey yok. Demin bir daha aradim ve sonunda bilen bir mt cikti. 750 alisverise bir sonraki ay sadece 30 gun 2 puan fazla veriyormus. Yani 31. Gun olan bugun 2 puani vermiyor. O yuzden bugun 22 den faiz verecek. Ben de ogrenmis oldum. Bilgilendirme maksatli size de yaziyorum. Yarin 24 e cikacakmis...
Halk bankası gram altına faiz veriyormuş .
1 kg altın 32 gün sonra 1.31 gr altın üstüne veriyor ..
%1.75 e geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Adana'da Kasaplar Çarşısı esnafı, alım gücü düşük olan vatandaşların artan et fiyatları nedeniyle, kilosu 5 lira olan koyun kulağı ve kilosu 2.5 lira olan inek memesine yoğun talep gösterdiğini söyledi.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...URL_shortening
----------------------------------------------
Az daha sabredin...
Hayvan dışkısından tane ayıklama....
Alınan BU PARASAL GENİŞLEME kararların ardında, yerel seçimlere yönelik firmaların işçi çıkarma hızlarında azaltma isteği ve konkordataya giden firmaları bu kararlarını Mart sonrasına öteleme olabilir mi?
Üstad dolar öyle bir boksörki tam havlu atacak derken bir yumrukla tüm mevduatçıları bir anda nakavt ediyor.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şekerbank hoşgeldinleri 23.50 e çekmiş(1.75 puan düşüş)
burgan bank hoşgeldin 25 e çekmiş (1 puan düşüş)
enpara hoşgeldini 32 günlük 22.75 e çekmiş(1.25 düşüş)
ing ve teb marifetli de geçen hafta 1 puan düşürmüştü,bunların sıkı duruştan anladıkları bu,ayrıca büyümeyi de teşvik edecek vergi indirimleri de cabası,dış mihraklar temalı filan başkent saldırı organize edildi açıklamalarına diyecek söz bile bulamıyorum.
dolar bu seviyelerdeyken yine gol yememek için düşünülmeli,ben kademeli olarak yine aldım 5.70-5.48 aralığı seviyesinde 5.55 maliyetli olarak almış bulanmaktayım en eskilere ek olarak
Girecek.
Ta ki millet akıllanana kadar[emoji106]
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkesi Aktifbanka bekleriz..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500 bin tl yi nasıl değerlendirirsiniz ya da nasıl değerleniriyorsunuz?
İnşaat batınca doğal olarak beyaz eşya ve mobilya da batıyor...
aktif olmasa bu kan emici bankalar bizi öldürücek.:thumbdown:
iyi kötü riskli risksiz aktifi seviyorum.:yes:
vat ken ay du samtayms derken aktif yetişiyor imdadımıza....:rules: