sabah nkolay bononun %27,5'a düşürüleceği bilgisi yanlış anons çıktı, müşteri temsilcisi de şaşırmış, dediğine göre yarına bırakmışlar bu indirimi
sabah nkolay bononun %27,5'a düşürüleceği bilgisi yanlış anons çıktı, müşteri temsilcisi de şaşırmış, dediğine göre yarına bırakmışlar bu indirimi
Bunlar başta kaldıkça bu yol hikayleeri hiç bitmez yok enflasyon düşer yok dolar düşer yok issizlik düşer. dış güçler diye yeni düşmanlar yaratılır tıpkı donkişotun yel değirmenlerine açtığı savaş gibi. çok hikaye dinleriz çok.Bu arada faiz düşmez stopaj uzatılır mart ayına kadar para lazım iktidara çok para dökmek lazım. mart sonu ise mehteri hep birlikte vereceğiz. tıpkı genel seçim sonrası olduğu gibi enflasyonda dolarda faizde fırlayacak. boşalmış hazinenin toplanması için.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528
İşine yarar mı bilmiyorum ben TL için yararlandım marifetli den 2 defa ..ama ilk yararlanmanın üstünden en az 4 ay geçmesi ve hiçbir işlem yapılmaması gerekiyordu şart olarak ....o zaman para ihtiyacı vardı teb te şimdi yaparlar mı bilmem bı dene hesap adı aynı sonucta TL döviz farketmez haralde![]()
Yer İmleri