Ben dokmeye calistigini dusunuyorim. insalah yon yukaridir
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
Printable View
Ben dokmeye calistigini dusunuyorim. insalah yon yukaridir
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
Tarlaya kar yağmur dolu yağsada değeri düşmez korkmaya gerek yok her şeyin bir değeri bir bedeli var
Bu hareket birilerine çok yaradı erdaaal :cool:
negatif algılara kapılmak sattıklarınızı çok sükseklerden yerine koymanıza sebeb olur günlük alsatçıya burda ekmek yok hissenizin kıymetini bilin derim çok sert hareketler zaman zaman olacak panik yok bu da benim fikrim beni bağlar ytd:rtfm:
Bende aynen katılıyorum. Zaten son bir ayda çok sert hareketler birçok kez yaptı. Mesela seansın kapanışına 10 dakika kala 2 farklı günde 20-25 kademe birden düştü çıktı. Bende sert hareketler olacağı kanaatindeyim. Panik yapmadan, sabretmek lazım. Ama tabi ki trade yapmak isteyen için bir fırsat olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
ben 2.20 den bu yana 3 kez al sat yapmayı denedim ve yedirmedi yüksekten yerine zor koydum bir daha yapmam dikkat ederseninz kaç kademe inip çıktığına anlaşılır bıravo tahtaya hakim zat tahtaya süper hakim şimdilik bundan sonsa nasıl bir taktik uygular bunu izleyip görecğiz ama burda hikaye bitmez bu hisse çok konuşulacak bu da bir gerçek milpaz cı dostlara bol sans dilerim ytd:rtfm: