Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6840 madde; 1 - 8 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    istanbul'da 2 milyon metrekare arazisi olan şirket.rakam daha önce bist'te hiç görülmedik ölçüde büyük.hisse fiyatı pahalı demek mantığa aykırı.istanbul da 100 metrekare evi olan artık zengin sayılıyor.bu arazi ticari imarlı deniyor.yani avm, hastane, iş merkezleri vb. yapılabilir.malum istanbul finans merkezi oluyor.yerli yabancı finans şirketlerine yer lâzım.daha bu köprünün altından çok sular akarrrr.bir evi olan zengin bir dükkanı olan milyoner sayılıyor istanbul da dostlar.mipaz'a ne demeli o vakit.
    hikaye bu.gerisi yalan dolan.şirketin halka açık kısmı % 13.sığ tahta.lot bulmakta bulunan lotu toplamakta kolay değil.ancak 0,90 kuruşlarda hikayenin geleceği belli değilken, o vakitler doğan holding ve siyasi otorite arasındaki ilişkinin bozukluğundan dolayı hisse uzun bir süre prim yapamadı.şimdi 30 ağustos resepsiyonunda aydın doğan'ın davet edilerek özel ilgi görmesi ve imar izinlerindeki prosedürlerin hızla aşılmaya başlanmış olması hisseye hareket getirdi.bundan sonra 2.000.000 metrekare üzerindeki arazi hisseyi nerelere taşır onu konuşmak gerek.yoksa hissedeki devasa hikayeyi bize unuttururlar.yıllar sonra hisse açısından ilk defa herşey bu kadar pozitif olmuşken istemezük demenin bana göre mantıklı bir tarafı yok.ben mipaz'da yatırımcı olarak pozitif taraftayım.zaten piyasada pozitif taraftaki fiyat yukarı gidiyor.uzun bir sürede bu seyir böyle devam edecek gibi görünmekte.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hayki Yazıyı Oku
    hikaye bu.gerisi yalan dolan.şirketin halka açık kısmı % 13.sığ tahta.lot bulmakta bulunan lotu toplamakta kolay değil.ancak 0,90 kuruşlarda hikayenin geleceği belli değilken, o vakitler doğan holding ve siyasi otorite arasındaki ilişkinin bozukluğundan dolayı hisse uzun bir süre prim yapamadı.şimdi 30 ağustos resepsiyonunda aydın doğan'ın davet edilerek özel ilgi görmesi ve imar izinlerindeki prosedürlerin hızla aşılmaya başlanmış olması hisseye hareket getirdi.bundan sonra 2.000.000 metrekare üzerindeki arazi hisseyi nerelere taşır onu konuşmak gerek.yoksa hissedeki devasa hikayeyi bize unuttururlar.yıllar sonra hisse açısından ilk defa herşey bu kadar pozitif olmuşken istemezük demenin bana göre mantıklı bir tarafı yok.ben mipaz'da yatırımcı olarak pozitif taraftayım.zaten piyasada pozitif taraftaki fiyat yukarı gidiyor.uzun bir sürede bu seyir böyle devam edecek gibi görünmekte.
    hayki kardeşkeşfettiğiniz hisseye kısa sürede aşık oluyorsunuz birde galiba geç bulup kolay vazgeçiyorsunuz biraz ayran gönüllülük var sizde bu arada hisse için görüşlerim aynı tıpkı anele de olduğu gibi hemen hemen.... cumba doğana mevlit okursa eğer

3.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    hayki kardeşkeşfettiğiniz hisseye kısa sürede aşık oluyorsunuz birde galiba geç bulup kolay vazgeçiyorsunuz biraz ayran gönüllülük var sizde bu arada hisse için görüşlerim aynı tıpkı anele de olduğu gibi hemen hemen.... cumba doğana mevlit okursa eğer
    anele'de duruyor.şuan o ölü numarası yapıyor.birazda bundan alıp harekete dahil oldum.vazgeçtiğimi nereden çıkardınız.ben bir hisseyi aldığımda sütünü iyice sağmadan bırakmam.anele süt topluyor, bunda durum farklı.bu hissenin göz göre göre bensiz yükselmesi moralimi bozdu.yaklaşık 19 yıllık borsa tecrübeme yakışmaz.benim mipaz hedefim biraz yüksek burada nedenleriyle birlikte yazarsam hisseye ilgi arzu edilenden de fazla artar.bunu istemiyorum.herkesin aklı var fikri var.borsadan para kazanmak için birazda kişisel araştırma ve ilgi gerek.öyle hep armut piş ağzıma düş yok.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •