ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.
Alıntı:
Originally Posted by
abartin
Önümüzde ki yıllarda Aselsa nın 30-40 milyon dolar değil tek bir anlşmada 1-1.5 milyar dolarlık yurt dışı satış ihale haberlerini duyacağız......2023 de TSK envanterine girecek olan Yüksek irtifa SİPER hvss nin tek batarya satışı bile 1 milyar dolardan aşağı değildir..
Baykar'ın yurt dışından nasıl yağmur gibi İHA siparişlerini aldıklarını hep birlikte görüyoruz.....Sıradaki Baykar Aselsan olacaktır....
Beklentilerimi yine yazayım....
2030 başlarında açık ara Borsada en yüksek değerli şirket..
Turkiye capital ilk 500 de 1.
Şahsen sanmıyorum borsa tarihinin en büyük kazıklarından birini attılar , endeks 130 binden 330 bine geldi nerede ise bu hisse ancak yüzde 50 gidebildi , burda yatırım yapan herkes mağdur oldu , Bir şirket yatırımcısına daha fazla nasıl kötülük yapabilir bilmiyorum .tahta yapıcı kabız pinti bir adam gibi gibi geliyor bana , resmen siz beni enayi mi sanıyorsunuz size para kazandırayım diyor sanki [emoji4] belki buraya yatırım yapan insanların parası ile başka hisselere girip para kazandılar , ASELSAN’ı yatayda tutup insanlara sattırmaya zorladılar , Herşey olabilir , ama kazığı yedikçe olayın ciddiyetini unutup celladımıza daha fazla aşık olup daha büyük umutlara gömülüyoruz burda ciddi bir yatırımcı kıyımı oldu farkındasınız değilmi ? ( kendi şahsi saçma fikirlerim hepsi yanlış olabilir ciddiye almayın yüksek sesle düşünüyorum )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi