Sayfa 203/674 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Önümüzde ki yıllarda Aselsa nın 30-40 milyon dolar değil tek bir anlşmada 1-1.5 milyar dolarlık yurt dışı satış ihale haberlerini duyacağız......2023 de TSK envanterine girecek olan Yüksek irtifa SİPER hvss nin tek batarya satışı bile 1 milyar dolardan aşağı değildir..
    Baykar'ın yurt dışından nasıl yağmur gibi İHA siparişlerini aldıklarını hep birlikte görüyoruz.....Sıradaki Baykar Aselsan olacaktır....

Beklentilerimi yine yazayım....

2030 başlarında açık ara Borsada en yüksek değerli şirket..
    Turkiye capital ilk 500 de 1.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 29 Ağustos 2022 % 25,75. 26 Ağustos 2022 % 25,10.
    Fark % 0,65. Hisse kapanış fiyatı: 26,46 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Önümüzde ki yıllarda Aselsa nın 30-40 milyon dolar değil tek bir anlşmada 1-1.5 milyar dolarlık yurt dışı satış ihale haberlerini duyacağız......2023 de TSK envanterine girecek olan Yüksek irtifa SİPER hvss nin tek batarya satışı bile 1 milyar dolardan aşağı değildir..
    Baykar'ın yurt dışından nasıl yağmur gibi İHA siparişlerini aldıklarını hep birlikte görüyoruz.....Sıradaki Baykar Aselsan olacaktır....

Beklentilerimi yine yazayım....

2030 başlarında açık ara Borsada en yüksek değerli şirket..
    Turkiye capital ilk 500 de 1.
    Şahsen sanmıyorum borsa tarihinin en büyük kazıklarından birini attılar , endeks 130 binden 330 bine geldi nerede ise bu hisse ancak yüzde 50 gidebildi , burda yatırım yapan herkes mağdur oldu , Bir şirket yatırımcısına daha fazla nasıl kötülük yapabilir bilmiyorum .tahta yapıcı kabız pinti bir adam gibi gibi geliyor bana , resmen siz beni enayi mi sanıyorsunuz size para kazandırayım diyor sanki [emoji4] belki buraya yatırım yapan insanların parası ile başka hisselere girip para kazandılar , ASELSAN’ı yatayda tutup insanlara sattırmaya zorladılar , Herşey olabilir , ama kazığı yedikçe olayın ciddiyetini unutup celladımıza daha fazla aşık olup daha büyük umutlara gömülüyoruz burda ciddi bir yatırımcı kıyımı oldu farkındasınız değilmi ? ( kendi şahsi saçma fikirlerim hepsi yanlış olabilir ciddiye almayın yüksek sesle düşünüyorum )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : Sanberk; 31-08-2022 saat: 14:53.

4. Bofa,dün ve bugün 3 milyon lot sattı. Karşısında sattığı malı toplu alabilen olmadığı için, nasıl olsa aşağıdan yerine koyabilirim diyor. kendi şahşi düşüncemdir.

5. Klasik cümledir herkes gelişi güzel kullanır ama sağlam kuraldır. "Para güvenli liman ister"

BOFA aldı sattı sirkeledi şöyle davrandı, bilmem CITI kaçtı aldı üzerine yattı, bu tür cümlelerin tamamını doğru yanlış bir kenara koyarak tek kural üzerinden gideceğim. Para güvenli liman ister, bu adamlar geri zekalımı parasını saçsın elbette yatırım yapıp kazanmak ister, ancak geçtiğimiz son 10 yılda yabancı da dahil bütün yatırımcılar devlet ve kurumları aracılığıyla dolandırıldı. Anlatılacak söylenecek o kadar çok örnek varki neresinden tutsam acı çekiyorum.
    Devlet ytada devletin başındaki hükümet yada bürokrart amir memur namuslu adil bir ortam oluşturdu da yabancı mı bizi kazıkladı, tam tersine millet olarak öylesine bozuldukki hırsızlığı arsızlığı meziyet sanar olduk.

6. https://www.youtube.com/watch?v=ghDF3kR_M2s
    Biraz beklemekten zarar gelmez herhalde...

7. Yeni giren için sorun değil de..
    5 sene önce alan için biraz sıkıntı olabilir.
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=ghDF3kR_M2s
    Biraz beklemekten zarar gelmez herhalde...
    Şahsi fikirlerimdir beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by avci087 Yazıyı Oku
    Bofa,dün ve bugün 3 milyon lot sattı. Karşısında sattığı malı toplu alabilen olmadığı için, nasıl olsa aşağıdan yerine koyabilirim diyor. kendi şahşi düşüncemdir.
    Sorun yok biraz daha aldık son dakikada
    Bofa bugün satar yarın alır
    Ytd

Sayfa 203/674 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •