Ben senin ne yapmaya calistigini cok iyi biliyorum uşak, milete mal aldirip ellerinde patlatacaksin, ama ben senin icinde patlatacam
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben senin ne yapmaya calistigini cok iyi biliyorum uşak, milete mal aldirip ellerinde patlatacaksin, ama ben senin icinde patlatacam
Sayın gard 5' li rakamlara yolculuk başlatanlar da oldu, forumda 2-3 sayfa geriye girilince, kimin ne yazdığı var, bosverin
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kiyas yaparsak kagidin en kötü 6-7 olmasi gerekiyo (denize gore) beddua toplayan yaratiklar yuzunden nerde oldugu belli, simdi denizi vermeye baslayinca bu kagidi yikacaklar, ki eksi yaptigi gunlere dikkat edebilirsiniz, deniz eksi 2 3 yaparken bu lanet kagit eksi 10 yapiyo, zarari olanlarin beklemekten baska caresi yok, alacak olanlarda iyi takip etsin hemen atlamasin yuksek yerlerden kagit pazarlamaya calisan yaratiklar var
açığa satış da yasak. Bakalım bu defa nasıl basacaklar hisseyi veya basabilecekler mi?
anlaşılan asıl gard speğin adamı.
Sen nasil bi ahmaksin, biri %16 gitmis digeri %8 , bisure sonra %4 e gelecek digeri belki tavan cekecek 3.30 3.20ye degip geri geliyo senin beyin yoksunuda ciktigini zannediyo artıkçı