Yine rutine bagladi, artik 1 sene yerinde sayar
LG-H542 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine rutine bagladi, artik 1 sene yerinde sayar
bugün birşeyler olabilir....kytd
Düşerken guzel bi gerilim oluyodu, oda bitti
Arkadaşlar malınıza sahip çıkın,,nasılmı?
Denizbank’ın satışı onaylandığı takdirde bizim gyoda yönetim değişecek,yönetim değiştiği içinde çağrı olmak zorunda,,çağrı fiyatı öz sermayesine göre belirlenir,öz sermayesi 4.25 olan hisse 2.70 lerden işlem görüyor ,tam bir komedi,,halbuki SPK ın bunu bile kabul etmesi zor,,nedenmi? Bakınız doğan Gazeteye,hissenin öz sermayesi 485 milyon ama hisse 3.7 lerden işlem görüyordu,çağrı fiyatı açıklandı,1.41 dolar
,,https://www.google.com.tr/amp/m.bors...yuksek/1336117
yani hisse %100 yaptı 1 hafta içinde tavan tavan yaparak,şimdi siz gelin hesaplayın bakalım Deniz gyo nun çağrı fiyatını..yakınlarda haber gelebilir Deniz bankın satışı için ,,zaten hisse Diplerde,dolar kurunun bu kadar düşmesi Arapların işi hemen bitirmek isteyeceği anlamına geliyor,..bence şurda kaldı 1-2 ay,o zaman göreceğiz
Kardeşim yanlışın olmasın ,geçmiş forumlara bak istersen,zaten yönetim değişirken mecburen yapılmak zorunda ,ama tabi burası Türkiye,hürriyet e çağrı yapılmadı,ama hürriyet yandaş ,çağrının maliyeti en az 300 milyon TL’yi aşıyordu ,bu yüzden yapılmadı,ama Araplara satıldığı zaman oluşacak çağrı fiyatının maliyeti 10 milyon doları geçmez ,3,2 milyar dolar veren ,10 milyon dolar için sence tenezzül edermi? Ayrıca Araplara satılacak olan gyo nun ne kadar Arap müşterisi olur ? Türkiye’nin en büyük Gyosu olur bir kaç sene içersinde
Hocam benimde gönlüm soylediklerinden yana ama ben cagri yapilmadi diye biliyorum, inşallah senin dedigin gibi olur
Eyyy deniz gyo ver artık hakkımızı yıllar oldu nikah kıyalı senle eşegin kisi gibi ne uzuyon ne kısalıyon
Yer İmleri