FID için bugünkü TEFAS fiyatımız: 0,092882
FID için şu anki güncel fiyatımız: 0,093531
Printable View
FID için bugünkü TEFAS fiyatımız: 0,092882
FID için şu anki güncel fiyatımız: 0,093531
benim kaderimi paylaşmışsın. iran olayında tcd'yi satıp para boşta kalmasın diye EIB'ye girmiştim o gün borsa +4,5 yükseldi EIB 0,3 yükselmişti. hemen ertesi gün satmıştım.
bu oranlara göre +2,43 'te eksi getirmesi o fon'a göre normal.
EIB / EIC kardeşler kesinlikle alınacak / tutulacak fonlar değil.
İçinde %70-80 Hisse senedi bulunduran değişken fonlardan performans beklentim :kahkah:
her zaman tepeden sat ,hep dipten al , sürekli en yüksek karı yap, endeksteki düşüşlerde bile ne yap ne et kar et, endeks yatay giderken bile şapkadan müthiş performanslar çıkart.
Arıyorum bakıyorum inceliyorum böyle bir fon bulamıyorum, ama denemeye devam ediyorum, ya tutarsa hesabı, bazen her 10 denemede 1-2 defa tutturuyorum ama 8-9 denemem zarar yazıyor, satışlarda %10 komisyon veriyorum, sonuca bakıyorum kumarhanedeki gibi hep masa kazanmış.
Tefaş fon karşılaştırma sayfasından Değişken fonları açıyorum, 1 aydan 3 yıla kadar hep en yüksek getiriyi sağlayan, (5 yılda da 2. sırada olan) fonu inceliyorum, yok bu bile bana göre beceriksiz, yeteri kadar değişken hareket edemiyor, n'olurdu sanki trader bilgisayarlarına WARP sürücüsü takıp ışık hızında işlem yapabilseler, hatta zamanı büküp ,gün sonuna bakış atıp geri gelip ona göre işlem yapsalarda bize sürekli paracık bassalar.:vk:
Elinde ACC bulunduranlara metanet ve sabır diliyorum.
BİST ne zaman günlük +2 ve üzeri yapsa bu fon eksi geliyordu.
Bakalım ne olacak.