Sayfa 204/996 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 1,625 - 1,632 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. FID için bugünkü TEFAS fiyatımız: 0,092882

FID için şu anki güncel fiyatımız: 0,093531

2.  Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    beni tebrik edin arkadaşlar istesen başaramazsın
    portföye ılımlı hisse katayım diye 300k ile aldığım EIB ve TE3'ün ikisi de zarar etmiş gibi duruyor böyle bir günde
    benim kaderimi paylaşmışsın. iran olayında tcd'yi satıp para boşta kalmasın diye EIB'ye girmiştim o gün borsa +4,5 yükseldi EIB 0,3 yükselmişti. hemen ertesi gün satmıştım.
    bu oranlara göre +2,43 'te eksi getirmesi o fon'a göre normal.
    EIB / EIC kardeşler kesinlikle alınacak / tutulacak fonlar değil.

3. İçinde %70-80 Hisse senedi bulunduran değişken fonlardan performans beklentim
    her zaman tepeden sat ,hep dipten al , sürekli en yüksek karı yap, endeksteki düşüşlerde bile ne yap ne et kar et, endeks yatay giderken bile şapkadan müthiş performanslar çıkart.

Arıyorum bakıyorum inceliyorum böyle bir fon bulamıyorum, ama denemeye devam ediyorum, ya tutarsa hesabı, bazen her 10 denemede 1-2 defa tutturuyorum ama 8-9 denemem zarar yazıyor, satışlarda %10 komisyon veriyorum, sonuca bakıyorum kumarhanedeki gibi hep masa kazanmış.
    Tefaş fon karşılaştırma sayfasından Değişken fonları açıyorum, 1 aydan 3 yıla kadar hep en yüksek getiriyi sağlayan, (5 yılda da 2. sırada olan) fonu inceliyorum, yok bu bile bana göre beceriksiz, yeteri kadar değişken hareket edemiyor, n'olurdu sanki trader bilgisayarlarına WARP sürücüsü takıp ışık hızında işlem yapabilseler, hatta zamanı büküp ,gün sonuna bakış atıp geri gelip ona göre işlem yapsalarda bize sürekli paracık bassalar.

Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    İçinde %70-80 Hisse senedi bulunduran değişken fonlardan performans beklentim
    her zaman tepeden sat ,hep dipten al , sürekli en yüksek karı yap, endeksteki düşüşlerde bile ne yap ne et kar et, endeks yatay giderken bile şapkadan müthiş performanslar çıkart.

Arıyorum bakıyorum inceliyorum böyle bir fon bulamıyorum, ama denemeye devam ediyorum, ya tutarsa hesabı, bazen her 10 denemede 1-2 defa tutturuyorum ama 8-9 denemem zarar yazıyor, satışlarda %10 komisyon veriyorum, sonuca bakıyorum kumarhanedeki gibi hep masa kazanmış.
    Tefaş fon karşılaştırma sayfasından Değişken fonları açıyorum, 1 aydan 3 yıla kadar hep en yüksek getiriyi sağlayan, (5 yılda da 2. sırada olan) fonu inceliyorum, yok bu bile bana göre beceriksiz, yeteri kadar değişken hareket edemiyor, n'olurdu sanki trader bilgisayarlarına WARP sürücüsü takıp ışık hızında işlem yapabilseler, hatta zamanı büküp ,gün sonuna bakış atıp geri gelip ona göre işlem yapsalarda bize sürekli paracık bassalar.
    Eib bakabilecek varmı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    İçinde %70-80 Hisse senedi bulunduran değişken fonlardan performans beklentim

%70-80 Hisse barındıran çok fazla değişken fon yok TCD ve AED dışında hisse yüzdesi olarak dediğiniz seviyelere çıkan değişken fon yok benim bildiğim Hisse fonlara bakmanız daha sağlıklı olur

6.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Eib bakabilecek varmı?

Başka birşey bakalım size Burak Bey

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Başka birşey bakalım size Burak Bey
    Bende eib yok. Arkadaşda var. O soruyor devamlı. [emoji3]O da yarın sabahtan satacak. Bende yüzde tcd yüzde 50 tte var. Tcd nin yarısına bugün satış girdim. Para gelince mac alacağım.

8. Elinde ACC bulunduranlara metanet ve sabır diliyorum.
    BİST ne zaman günlük +2 ve üzeri yapsa bu fon eksi geliyordu.
    Bakalım ne olacak.

Sayfa 204/996 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304704 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •