Selçuk bayraktar elektronik mühendisidir.
Printable View
:))))))))) tamam be ya...endustri muyendisi buluruz...Alıntı:
Endüstri mühendisliği orkestra şefliği be yaaa....!
Yok be ya...Tayyip agam %30 alamaz. Mansur Yavas %10 alamaz.Alıntı:
Misvak Caps
@misvakcaps
Bu pazar seçim olsa kime oy verirsiniz?
•Recep Tayyip Erdoğan: %42
•Mansur Yavaş: %22
•Ekrem İmamoğlu: %20
•Fatih Erbakan: %4
•Ümit Özdağ: %3
•Diğer adaylar: %4
•Kararsız/Fikri olmayan: %5
📊MAK Araştırma
📅 2-12 kasım
👥3200 kişi
''Bitcoin 100 bin dolar olacak'' diye bir tahminim vardı, onu ararken bu yazıyı buldum. 24/12/2023'de yazmışım.Alıntı:
Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
Aşkenazları, Hazar Türklerine bağlamaya çalişan kitaplar 1940'lardan sonra yazilmaya başlandi.
Bu yayinların tamamı maksatlidir ve istihbari çalışmalardir.
Tip olarak iki çesit Yahudi var: 1-Araplara ve Mısır'daki Hıristiyan Kipti'lere benzeyen Yahudiler. Bunlar Seferad'lardır.
2-Bati Avrupalılara benzeyen Kafkasyen Yahudiler. Bunlar Aşkenazlar.
Aşkenazların kökeni Tevrat'ta var.
Hz.Yakup der ki;Hitit kadınlarindan bıktık, usandık.
Buradan sayılarının hiç az olmadığını ve siyasete, yönetime kariştiklarini anliyoruz.
Bir surede şöyle anlatiyor: Hz.Davut, bir gece uyuyamadi ve çatiya çikti. Ay ışığında yikanan bir kadin gördü. Kadının güzelliginden adeta büyülendi. Ertesi gün sordu ve kadının evli olduğunu, kocasının ve kendisinin Hitit'li olduklarını, kadının adının Bat-Şava olduğunu ögrendi. Hz.Davut, Bat-Sava'nin kocasini, siddetli bir savasın oldugu bir yere gonderdi ve adam orada öldü.
Hz.Davut, Bat-Şava ile evlendi. 2 çocuklari oldu, ilk çocuk öldü.
İkinci cocuk Hz.Süleyman'dı.
Tevrat, Davut'un, Bat-Sava'nin kocasini, savaşin çok şiddetli olduğu yere göndermesine şöyle diyor:
Bu,Tanrı'nın hoşuna gitmedi.
Hititlerin kökeni bellidir. Bu konuda hiç tartişma yoktur. Hitit'lerin kökeni belliyse, Aşkenazların kökeni de bellidir.
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by yıkıkkentli54 Yazıyı Oku
Ayva göbek adaşım abim öncelikle geçmiş olsun seni tekrar görmek güzel oldu özlettin kendini.
bu Selahaddin için Haçlı orduları aslan yürekli Rişar kumandası öncülüğünde Kudüs ü geri alabilmek için geldiler Ordu uzun yoldan geldiği için yolda yorgun ve veba dan kırılıp perişan iken eyyubi doktorunu gönderip veba yı tedavi etmiş rişar dile benden ne dilersen demesine rağmen hükümdarım zayıf ve hastalıklı bir ordu ile savaşmaktan haya eder ben tedavimi yaptım Kudüs e dönüyorum demiştir.doktorun eyyubi olduğu söylenir
Alıntı:
Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
Olabilir. Arslan Yürekli Richard sürekli yüzyüze görüşme talep etmiş, Selahattin ise hep reddetmiş. Richard, fazla kafası çalışmayan, aşırı cesur biriydi. Selahattin ise çelimsiz, dış görünüş itibariyle zayıf, kısa boylu biriydi. Fakat çok akıllıydı. Yani doktorum diye gidip, Richard'ı görmüş olabilir. Richard ise Selahattin ile yüzyüze gelmiş olsa, ahmak olduğu için topyekün saldırabilirdi.
Arslan yürekli Richard'ın ölümü, bir kuşatma esnasında, atını pervasızca en ön safa sürmesi sonucu, kaleden atılan bir okla olmuştur.
Alıntı:
𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
@mufidyuksel
Gaza Strikes: Over 100 Casualties in Latest Israeli Offensive:
Israeli military operations have led to significant casualties among the Palestinian population in Gaza, with reports confirming the deaths of at least 112 individuals, including 64 children, over the past night. The attacks have targeted residential areas, hospitals, and camps for displaced persons, causing widespread displacement and destruction. The United Nations has reported that nearly 70% of the casualties in Gaza are women and children.
https://x.com/i/trending/1859599942857134375
tarafından İngilizce dilinden çevrildi
Gazze Saldırıları: Son İsrail Saldırısında 100'den Fazla Kayıp:
İsrail askeri operasyonları Gazze'deki Filistin halkı arasında önemli can kayıplarına yol açtı ve raporlar, 64'ü çocuk olmak üzere en az 112 kişinin dün gece öldüğünü doğruladı. Saldırılar, yerleşim alanlarını, hastaneleri ve yerinden edilmiş kişiler için kampları hedef aldı ve yaygın bir yerinden edilmeye ve yıkıma neden oldu. Birleşmiş Milletler, Gazze'deki can kayıplarının yaklaşık %70'inin kadın ve çocuk olduğunu bildirdi.
Alıntı:
serbestiyet
@serbestiyetweb
SON DURUM | Uluslararası Ceza Mahkemesi, oy birliğiyle İsrail Başbakanı Netanyahu ve eski Savunma Bakanı Gallant hakkında tutuklama kararı verdi.
Enis Doko
@enis_doko
·
3s
Yapacakları açıklamayı tahmin etmek kolay: Anti-semitizm. Öyle bir kavram ki siyonist ne suç işlerse işlesin zırh görevi görüyor.
pkklıların çok ciddi tehditleri var. Devlet korumalı.Alıntı:
𐩣𐩰𐩺𐩵 مفيد يوكسل الحيدري الشافعي Müfid Yüksel
@mufidyuksel
·
10d
Sosyal Medyada bana saldıran Türklere ve Kürtlere
"İslâm'a, Hz. Peygamber (S.A.V)'e Sadakat Şerefimizdir".
Doğu Türkistan
@Uyghur_Report
Manisa’da Çin Mahallesi KURULUYOR!?
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Çinli otomotiv devi BYD’nin Manisa’da fabrika kuracağını duyurdu. Çinliler için özel adaptasyon imkanları oluşturacağını belirten Zeyrek:
“İçinde Çin sokağının da olduğu yeni yaşam alanları oluşturmaya çalışıyorum. Ben mimarım ve tam da çözüme ulaşabilecek mesleğe sahibim.”