gund, Ak lara söyle dolarıma el koysunlar. yoksa krizle falan alamazlar.bir krizde dolarıma el koymadan nasıl transfer olacak?bu mümkün değil!
Printable View
Özellikle bu borç yoğun ortamda kimsenin kimseyi batırmaya niyetli olduğunu sanmıyorum..yoksa bu işler o kadar zor olmaz..sadece bumerang gibi batırmaya çalışanı da vurur..:)
Geçen gün ABD hazine bakanı yaptırımlarla ilgili Rusya'nın borçları konusunda herhangi bir yaptırım kararı almadık, çünki bulaşma etkisi var demişti..
ÇİN için hele bu işler o kadar zor olmaz..ancak globalde finans dünyası da altüst olur, o kadar..:kahkah:
Gund, normal düzende benim paraları kimse transfer edemez..ancak etse etse maaştan ve harcamalardan eder, birikimlerden edemez..çünki tam korunma pozisyonundayım..:)
Dün kamu bankasındaki dolarım dolayısıyla MT aradı..genelde 45 gün bağlarım..en son 3,90'dan bağlıydı..telefonda 60 gün için merkezden 4 oranı aldığını, daha düşük vadelerde 3,90'nın altına inilebileceğinden bahsetti..bende 60 gün bağladım..
Şimdi normalde 60 gün ne kadar uzundur bilemem ama bankalar uzunda genelde dolara yüksek faiz vermez diye biliyorum(yanlış olabilirim)..bir ikincisi yine normalde her vade dönüşü ben bankayı, hatta bir kaç MT telefonla arardım, ama kimse açmazdı..bu safer sabahın köründe aradılar..şimdi düşünüyorum da bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü..kuşkulanıyor insan..:)
Yada bir önceki konuştuğum bu arayan MT bayan beni çok beğendi, yardımcı olmak istedi..:oleyo::oleyo:
dolar haftalık grafikte yine 69,xxx rsi yanaşmış.
önümüzdeki hafta bilemedin bu ay ciddi hareketlere gebe.
Para transferi diyince herkes fiziki sanmı..
Kapitalist ekonomilerde çare tükenmez..
Kapitalist ekonomilerse suhuletle soygun vardır..
Enflasyon altı zam
Enflasyon altı mevduat faiz oranları
artan vergi yükü..
Hiç farkında olmadan paracıkların bir bakmis devlete ve özel sektöre geçiyor..
Tarhana bulgur yeter bize..:)
Herhangi bir yatışma belirtisi yok..:(
Libor/Ois 60'ı geçti..
350 trilyon dolarcıktan sorumlu; 3 aylık baz libor 2,33..
TED Spread 0,62..
Allahtan Euro ve Yen fonlama ucuz..
Ama biz tarhana bulgurla fonlarız kendimizi, sorun yok..:halay: