O 160 milyon pala olabilir zaten, öyle değilse bu hisseden ekmek çıkmaz uzun yıllar. Ben malin toplu olduğu varsayımindayim.
Printable View
hisseye parmak atmayan kurum kalmadı, anadolu turkish.
Bu hisse yürümüyor sa daha cok dalgalanma olacak demektir.
Su an 6.21 demekki rakamsal biçilen değer bu, 5.60/5,80 arasi doktuyse götürmesi lazimdi, gitmedigine göre ben su anlami cikariyorum 5.60 , 5.80 lerede veren bunlardi.
diyelimki hikaye raha kalktı ve endekse göre hareket edecek. 7,40 tepesinin şimdiki yeri 8,20 bu kez oradan satış gelmeli. daha önceki dönüşlerde 20 gün falan bir yerde zigzag yapmış, belki 6,40-6,70 arasında bunu yapar sonra 8,20 ile trend tepesinden yeniden başka bir dibe yönelebilir. ama şu şekilde küresel bir dolap dönmezse tekrar salmaz.
Kamulara iyi alim geldi. Bozayi dansi birakalim mi dedi yoksa???
adam ne güzel açık açık tane tane yazmış.
Abd nin Türkiye büyükelcisi : Patriot konusunu S400 ekseninde değerlendiriyoruz.
Bizim Reis bunu göremiyor, kendisine zarar veriyor, iki gün sonra bu şehitlerin izahı yapılamaz.
Bakınız son 33 şehit olayında ülkenin verdiği tepki çok büyük, her yerde araçlar toplandı konvoy yaptı.
Türkiye savaş ve şehit konularında hassas.
Çine gireceğiz de girer. Tek şartla doğru ve dürüst olmak şartı ile.
Ülkeyi batırmak çok kolay, kurtarmak zor değil. Bugün ülkenin para birimi batak ötesinde, Allah korusun, İran kapısı kapalı, azeri ve gürcü kapanırsa ülkede kan gövdeyi götürür. Azeri ve gürcü kapısı bizim en büyük ticaretimizin olduğu kolay ülkeler. İşine bak gemini yürüt sözü burada geçerli. Biz fetoya kılıçdaroğluna sallayarak günümüzü geciriyoruz. Bunlar yanlış, işimize ticaretimize bakmamız gerekir. Mültecilerin gitmesi ile iş gücünde güzel veriler gelecek, işsizlik dahi azalacaktır. 100 bin insanın 35 bini çalışıyordu, şimdi 35 bin eksik olacak ve sigortalı gerçek Türk evlatları bu işi yapacak. 500 bin gitse 200 bin iş alanı acılır, oturup bunları hesap edemiyoruz.
Devlet aselsanı 100 liraya götürecekse açıklasın, hepimiz oraya geçelim, hepimiz zengin olalım. Bunun tarımla uğraşanı var, nakliyecisi var, tüccarı var, gelir dağılımı eşit ve adil olmalı. Milli eğitim hariç tüm kurumlar bu konudan çok uzaklar. Veriler yanlış yayınlanıyor, bu en tehlikeli olanı. Siz hasta bir insanı iyi gösteremezsiniz, çünkü tedaviyi reddeder. Hayır ben hastayım ve bana ilaç ver demelisiniz.
666, satıyormuyuz, ne yapalım
Gedik kesinlikle en kurnaz kurumdur, bu 10 yıldır değişmedi. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Toplantı yokken, Oha fed 50 baz puan indirdi...
ÇOK YAŞA BAĞIMSIZ MERKEZ BANKASI:)...
Korona içinmiş, yersen...
Dava resmî olarak ay sonuna ertelendi
Iran parlementosunun %10'unde, 23 kiside korona varmis.
Resmen ABD soktu bu zikkimi.
Mahkeme kararı uyarınca Halkbank'ın avukatları aracılığıyla suçlu bulunmamak için yazılı izne ihtiyacı var.
Türk yasalarına göre, banka, kurulunun bu izni vermesi gerektiğini söylüyor. Halkbank'ın bir sonraki kurul toplantısı ayın sonlarında.
Suçlu bulunmamak çümlesinde bir detay var mı çözemedim
Sn Kızıldağ memlekette çobanlık yapacak adam bulunmuyor. Hangimizin çocuğu hayvancılık çiftçilik yapmak istiyor? Çok tembel nesil olduk.
Binbaşım saygılar. Daha önce de dediğim gibi sizin borsa icraatlarınızı gerçekten de takdir ediyorum. Duygusallıktan uzaksınız, dürtülerinizle de karar veren biri değilsiniz, tam tersine belirli bir strateji çerçevesinde karar veriyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim. Kitap yazma konusunda bir ara niyetlenmiştim hatta Remzi kitabevi ile temasa geçtim, onlar da bana "bir an önce taslağını yaz ve bize gönder" demişlerdi. Ancak pek talep olacağına inanmadığım için beklemeye aldım. Öte yandan yeterli seviyede İngilizce biliyorsanız yurtdışından çok güzel borsa kitapları sipariş edebilirsiniz. Mesela benim kütüphanemde sadece borsa ve piyasalar üzerine 500'ü aşkın İngilizce kitap var.
Yildiztozu ugurlu geldi hisseye. Sabahin 5'inde dikilmisti, hissetti mi ne artik!
Sevgili yeğenim hoş geldin sefalar getirdin, çoktan beri ortalıkta yoktun. Sağlığın ve keyfin yerindedir umarım. Evet, maliyet düşürmeye her zaman karşıyım. Zaman zaman güzel sonuçlar verse de; alışkanlık yaptığı için uzun vadede faydadan çok zarar getirir, yıllar boyunca hisse(ler)de seni hapsedebilir. O yüzden, hem riskli hem de zararı faydasından çok olan bir girişimdir maliyet düşürme. Bir kaç maliyet düşürme operasyonundan kârlı çıkmış olman seni aldatmasın. Uzak durmanı tavsiye ederim. Dayın TH
Muahahhahaha. Evet butun TV'ler gazeteler gay katipten haber aldiklari icin boyle ortada kaldilar mahkeme varmis diye.
Dosya numarasi ile veren kim 31 Mart'a ertlenedigini??? 66666
Yok mu puanim yildizim laykim? Pesime dusuluyor ama iskalayinca!
Çok doğru dedin sevgili kardeşim. Sen de çoktan beri yoktun, hayırdır. Termodinamiğin 2. yasası zaten borsalarda geçerli olan bir yasa bildiğin üzere. KY'ların bayıldığı maliyet düşürme stratejisi yukarıda da dediğim gibi aslında faydadan çok zararı olan bir stratejidir ve bir yanlış hamle ile yıllar boyunca hissede hapis kalabilirsiniz. Bir kaç kere güzel sonuçlar vermiş olması sizi aldatmasın.
Hisseyi aldığımdan bu yana 2 yıl 4 aya yakın zaman geçti ama benim beklentilerim hep aynı kaldı. Aşırı iskontoluluk durumu er veya geç sona ermek zorunda. Hisse başına 26 tl defter değeri olan ve her yılı az veya çok bir kâr ile kapatan bir bankanın hissesi 6 tl den yani 0.24xDD'den işlem görmemeli.
Spektrumun bir ucunda QNBFB diye ekstrem anormal bir banka var ve defter değerinin 8 katından işlem görüyor, ayni zamanda piyasa değeri aktiflerinin %70'i gibi.
Diğer uçta da HALKB diye benzer ekstremlikte anormal diğer bir banka var ve defter değerinin sadece 0.24 katından işlem görüyor, piyasa değeri de aktiflerinin %1.5'i (bir buçuk) gibi.
8 nerede 0.24 nerede
70 nerede 1.5 nerede
Bir de buna "serbest piyasa" diyorlar.
Eder deniyor, ona..
Bu hissenin ederi buralar, yani bu rakamları uygun görüyorlar. 2 yildir buralarda
Finansın ederi de o rakamlar , yani o rakamlari uygun görüyorlar.
Ben sabah kalktigimda 6,50 den 7,00 6.20 den hisse alabiliyorum.
Peki ben neyi bekliyorum neden bu hissedeyim?
iste sizin yukarida belirttiğiniz dengeyi, bugünmu olur yarinmi 5 yil sonrami, hic olmazmi bilinmez..
Ben bu hisseyi ilk aldigimda 666 nin bir cumlesi vardi bana
PD/dd ye bakıp ucuz diyenlere yani bende varım bu kişilerin içinde, sanki pd/dd yi ilk kendisi keşfetmiş gibi konuşuyor, herkes biliyor onu demişti. Haklida...
Kızıldağında bahsettiği gibi 7,50 geçilmeden benim için pahalı...
7,50 üzerini görürsem diğer pozisyonlarımıda buna çeviririm.