Sayfa 1027/1032 İlkİlk ... 27527927977101710251026102710281029 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 8,209 - 8,216 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Kamulara iyi alim geldi. Bozayi dansi birakalim mi dedi yoksa???

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Disardayim izleyemiyorum, bir habermi var 666

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    abd mühimmat desteği verebiliriz demiş. şimdi yükselir, yarın yanlış oldu biz pyg ye göndereğiz der düşeriz. halimiz bu işde.

Alıntı Originally Posted by osisa Yazıyı Oku
    Disardayim izleyemiyorum, bir habermi var 666
    Washington Turkiye'nin hava savunma sistemi istegini gozden gecirecekmis. Bir de muhimmat saglamaya hazirmis. KIZILDAG'in dedigi gibi, teroristlerdir onun son noktasi.

5. adam ne güzel açık açık tane tane yazmış.

Abd nin Türkiye büyükelcisi : Patriot konusunu S400 ekseninde değerlendiriyoruz.

Bizim Reis bunu göremiyor, kendisine zarar veriyor, iki gün sonra bu şehitlerin izahı yapılamaz.

Bakınız son 33 şehit olayında ülkenin verdiği tepki çok büyük, her yerde araçlar toplandı konvoy yaptı.

Türkiye savaş ve şehit konularında hassas.

Çine gireceğiz de girer. Tek şartla doğru ve dürüst olmak şartı ile.

6. Ülkeyi batırmak çok kolay, kurtarmak zor değil. Bugün ülkenin para birimi batak ötesinde, Allah korusun, İran kapısı kapalı, azeri ve gürcü kapanırsa ülkede kan gövdeyi götürür. Azeri ve gürcü kapısı bizim en büyük ticaretimizin olduğu kolay ülkeler. İşine bak gemini yürüt sözü burada geçerli. Biz fetoya kılıçdaroğluna sallayarak günümüzü geciriyoruz. Bunlar yanlış, işimize ticaretimize bakmamız gerekir. Mültecilerin gitmesi ile iş gücünde güzel veriler gelecek, işsizlik dahi azalacaktır. 100 bin insanın 35 bini çalışıyordu, şimdi 35 bin eksik olacak ve sigortalı gerçek Türk evlatları bu işi yapacak. 500 bin gitse 200 bin iş alanı acılır, oturup bunları hesap edemiyoruz.

7. Devlet aselsanı 100 liraya götürecekse açıklasın, hepimiz oraya geçelim, hepimiz zengin olalım. Bunun tarımla uğraşanı var, nakliyecisi var, tüccarı var, gelir dağılımı eşit ve adil olmalı. Milli eğitim hariç tüm kurumlar bu konudan çok uzaklar. Veriler yanlış yayınlanıyor, bu en tehlikeli olanı. Siz hasta bir insanı iyi gösteremezsiniz, çünkü tedaviyi reddeder. Hayır ben hastayım ve bana ilaç ver demelisiniz.

8. 666, satıyormuyuz, ne yapalım

Sayfa 1027/1032 İlkİlk ... 27527927977101710251026102710281029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •