Aynısı olacak diye bişey yok. Zaten Dow için ağırlıklı görüş 14 bin civarlarına geleceği yönünde. 7-8 bin diyenler bile var.
Ayrıca bu kriz için virüs işin bahanesi diyenler de çoğunlukta.
Printable View
ayrıca ası koruma amaclıdır....asının bulunması seneye bu iş tekrar ederse mılletı rahatlatır.....ası saglıklı ınsana yapılır hastaya yapılmaz.....çok yanlıs bılgı var .....sıtma ılacını bu vakalarda bıraz etkıyı azalttı dıye kullanıyorlar bılınen bır ılac yok....sadece bazı hastalıklarda kullanılan ılacları bulduk dıye ortaya cıkıyorlar ooof ooof
Bu krizde Down jones ile bisti de kiyaslamak mantikli degil .. virus den dolayi bir cogumuzun isleri kotu etkilendi . Ama usa borsalarindaki sirketler ike bistdeki sirketler zaten farkli usa daha avantajli . sadece bir ornek allfabetin bilancolari bu sene kotu etkilenirmi bence hayir .. hatta gecen seneye oranla daha iyi bir bilanco bile cikarabilir bana gore neden kotu etkilenmez asagida kendimden ornek verdim .
Kendimden ornek vereyim Virusun ticari olarak bana etkisi 0 tek etkisi bankadan $ nakit cekecegimde bankalarda $ cekememe gibi bir durum oda 1 hafta kadar surdu simdi artik Atmlere bile yeniden $ koydular . Virus baslangici ve suan olarak kiyaslama yaparsam negatif etkisi olacagina aksine %20-30 artis var . giderlerim $ gelirlerim $ try yada rubleyi sadece gunluk yasami surdurebilmek icin kullaniyorum
Bir kaç ay önce
Borsalar cassandra geçidine gidiyor diyordum.
Öyle bir filim var.
Hakkaten öyle oldu
2020 model arabalar artik karaya indi . araba almak isteyen kac kisi suan gidip 2020 model arac satin alir ? normalde nisan ayinda 2020 model arac almak isteyen bir kisi suan gidip o araci almaz . %10-15 belki %20 lik bir indirim bekler ben sahsen oyle yapardim . yani hersey normale donse arz tarafinda sorunlar ortadan kalksa bile talep tarafinda azalma olacagi icin isler gene iyi degil .. suan arz tarafindaki sorunun buyuklugu hakkinda fazla bir bilgiye sahip degiliz