Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8017 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Oncekiler ile farki var iste sorunda burda .. suan ornek THY hissesi almak istiyorsun endeks 82.000 i yeniden gorurse alirmisin . alabilirsin gerekce aciklanan verilere gore nisan sonunda her sey normale doner beklentisi ile .. oldu ya nisan sonunda hersey normale donmedi .. thy 2 ay daha ucus yapmadi .. o zaman 82.000 de aldigin thy icin musteri bulamazsin .. evet suan viopda pozisyon alinir ama geceye pozisyon birakan kisi %5-10 zarar- kar goze alarak birakir . suan hisse alan kiside ayni sekilde , Bizler hicbirsey bilmiyoruz verileri giriyorlar dogruluguna bile inanmasi zor .bende suan hisse almak icin bekliyorum .. garanti 1 euroi ya gelirse alirim diye yazdim gunler once 1 euroya geldi ama elim gitmedi almaya .. 14.x den 12.x lerden gumus aldim 2016 yilindan beri bu zamani bekliyorum normalde 14 seviyesinde nakitin buyuk cogunlugunu gumuse gecirip geriye kalan ile hisse alip 2 ayil ekrana bile bile bakmiyacaktim gumus 11.70 leri gordu 14 den fullerim diyen birisi olarak 12 den fulleyemedim . Acaba yeni bir dip olurmu sorusunun cevabi belirsiz . belirsiz olan bir seye full yatirim yapmakda mantikli degil yatirimlarda orta ve uzun vadeci olsam dahi
    Bu virüs etkisini kaybetmeden borsalar riskli

2. ayrıca ası koruma amaclıdır....asının bulunması seneye bu iş tekrar ederse mılletı rahatlatır.....ası saglıklı ınsana yapılır hastaya yapılmaz.....çok yanlıs bılgı var .....sıtma ılacını bu vakalarda bıraz etkıyı azalttı dıye kullanıyorlar bılınen bır ılac yok....sadece bazı hastalıklarda kullanılan ılacları bulduk dıye ortaya cıkıyorlar ooof ooof
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    ayrıca ası koruma amaclıdır....asının bulunması seneye bu iş tekrar ederse mılletı rahatlatır.....ası saglıklı ınsana yapılır hastaya yapılmaz.....çok yanlıs bılgı var .....sıtma ılacını bu vakalarda bıraz etkıyı azalttı dıye kullanıyorlar bılınen bır ılac yok....sadece bazı hastalıklarda kullanılan ılacları bulduk dıye ortaya cıkıyorlar ooof ooof
    Sen isi bilmiyon moruk
    Kunduz asisi var
    Kunduz olunca yaptiriyon

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Sen isi bilmiyon moruk
    Kunduz asisi var
    Kunduz olunca yaptiriyon
    Kuduz...Hastalığın kuluçka süresi sekiz günden iki yıla kadar değişebilir. Ortalama kırk gündür. Bu devrede kuduz aşısı veya anti serumu yapılırsa hastalık belirti vermeden önlenebilir. Aşının gayesi vücutta çabuk ve yüksek seviyede antikor hasıl edip virüsün nötralize edilmesidir. Klinik belirtiler çıktıktan sonra aşıdan fayda beklenemez.

Yani kuduz taşıyan konakçı seni ısırdıgı anda kuduz olmuyorsun...Elma ile armutu karıştırmamak gerek...

"Bugüne kadar belirtiler ortaya çıktıktan sonra kurtulan sadece altı vaka rapor edilmiştir. Kurtulan hastanın bilinci kapatılmış ve 6 gün komada tutulmuştur. Tedavinin 10. gününde hasta gözlerini açmış, annesini tanımış, fakat konuşma ve yürüme gibi faaliyetleri bile yeniden öğrenmek zorunda kalmıştır.[1] Daha sonraki hastalara da aynı tedavi yöntemi uygulanmış, fakat başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Kuduz hastalığında ölüm özellikle solunum felci ile olur. Kuşlar veya böceklerde kuduz virüsüne rastlanmaz. r""

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,502
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    Bu virüs etkisini kaybetmeden borsalar riskli
    Risk kalmayınca kazanç bamya kadar oluyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Risk kalmayınca kazanç bamya kadar oluyor.
    Zararda patlıcan gibi olabilir

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •