Esnaflar da sıfır vergi veriyor...Bu da bir gercektir...Benim berber yılda 1 bin tl beyan ediyor sürekli...Yıllık min 50k net kazanıyordur...
Printable View
İthal muzdan yerli muza geçmek dışında bir kısıntı yapmadım.
Sağlıklı beslenmek genelde pahalıdır.
Mesela içinde palm yağı olan ucuz ürün yerine ayçiçek yağı olan pahalı ürün almak,
veya mısır şurubu, aspartam gibi tatlandırıcılar yerine gerçek şeker içeren ürünü almak gibi.
Ya da salam sosis tarzı çer çöp etleri almak yerine parça eti ve parça etten gözünüzün önünde çekilen kıymayı almak gibi.
(yukarıdaki "palm yağı = ucuz ürün" ifadesine uymayanlar da var tabi, mesela nutella denen zıkkım)
Islak tıraşa geçin. Geleneksel ıslak tiras . Hep yiyeceklerdeki katkı maddelerinden bahsediyorsunuz. Alın güzel bir fırça bir tiras makinası. Yerli ARKO tiras sabunu ve jilet size mis gibi tiras . Arko diyip geçmeyin. Uluslararasi tras sabunlarının en çok yorum alanıdır. Tertemiz bir cilt. Sinekkaydı tiras . Katkı maddeli köpeklerden vazgeçin. Tamemen ithal. Hem kesenize fayda hem cildinize . Şimdiye kadar tiras olmadığınızı anlarsınız. Zararları köpük ve plastikleri okusanız şaşırırsınız. Yiyeceklerle verdiği zarardan çok. Arko yla başlayın. ....
bazı bankaların (vampir olmayan -> (isim vermiyorum size ev ödevi araştırın)) likit fonları o iş günü kapanır kapanmaz hemen anında yeni günün fiyatından satılabiliyor.
ayrıca fonu 7x24 365 gün bozdurabiliyorsun. misal gece veya hafta sonu nakit pazarlıklı bir alışveriş yapacaksın. bozdur likit fonu hemen. hem de ertesi günün fiyatından gece veya haftasonu yap alışverişini nakit pazarlık yaparak. valör kaybın olmasın. :-) :)
NOT: vampir bankaların ise (isim vermiyorum size ev ödevi araştırın) likit fonları ancak yeni iş günü sabahı 07:00 den sonra yeni fiyattan bozulabiliyor. o zamana kadar bozdurursan bir önceki günün fiyatından bozuyor likit fonu. adı üstünde vampir işte.