Sayfa 199/999 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Müşteri temsilcisi ile telefonda görüşmeye başlarken "Müşteri memnuniyetinizi temin için görüşmelerimiz kayıt altına alınacaktır. İstemiyorsanız görüşmeyi şimdi sonlandırabilirsiniz" bildiriminde bulunmanız ve görüşmeyi kaydetmeniz, görüştüğünüz müşteri temsilcinin sicil numarası ve adını sormanız, tabii ki kayıt altına almanız, iadenin tutarı ve ne kadar süre içinde yapılacağını sözleriyle kayıt altına almanız daha sonra yapacağınız görüşmelerde inkarı önlemeye ve ispata yardımcı olacaktır.

Garanti yıllar önce mevcut her hesaptan ayrı ayrı hesap işletim ücretleri almaya başlayınca hemen tüm bağımı ve kartlarımı sonlandırmıştım.
    Garanti bankasının money bonus kartını kullanıyorum bir yılın dolmasına birkaç hafta kala kartı iptal ettirmek istediğimi bildirdim, neden diye sordu mt bende yıllık kart ücreti yansıyacak yansımadan kapatmak istiyorum dedim hemen kartın yarı ücretini düşelim teklifi geldi, ben olmaz kapatalım deyince ''yansıyacak kart ücretinin tamamını iptal edelim kapatmayın'' dediler ben de şimdi oldu tamam dedim ve ''bu telefon konuşması telefonumdaki yazılım aracılığıyla kaydedilmiştir ücret iptali yapılmazsa kanıt olarak kullanılacaktır'' dedim.Ve ekstrede yansıma ve iptal edilme işlemini gördüm.Bundan sonra yıllık ücret yansıdıktan sonra değil yansımadan pazarlık yapın işi bitirin ve de mutlaka telefonunuza konuşmayı kayıt eden yazılım kullanın.

2. Bankaların adiat ücretsiz kredi kartları var. Bunları neden kullanmıyorsunuz?

Aidatı olan kartların hepsi size kaşıkla verip kepçe ile alırlar.

Aidatsız kartlar da taksit yoktur. Sizi disipline eder. Paranız varsa harcarsınız, yoksa harcamazsınız.

Çok varlıklı olmama rağmen asla aidatı olan ve taksit yapan kredi kartı kullanmadım ömrü hayatımda. Prensip işte. Bonus puan falan hikaye. Bankacıların ciğerini kalbini bilirim. Sizi asla 2 kere 3 kere öpmeden bırakmazlar!

Bunlardan alın. Her banka veriyor ücretsiz kredi kartı. Varsın taksit yapmasın. Varsın puan bonus falan vermesin. Daha iyi. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

https://www.paradurumu.com/kredi-kar...ri-haberi-3913

https://www.kosgebkredisi.com/aidatsiz-kredi-kartlari/

Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Garanti bana da kart ücretini iade edecekti, etmedi. ses kayıtlarına kadar dinlettim. Ama ben yanlış anlamışım! Insallah alırsınız

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bankaların adiat ücretsiz kredi kartları var. Bunları neden kullanmıyorsunuz?

Aidatı olan kartların hepsi size kaşıkla verip kepçe ile alırlar.

Aidatsız kartlar da taksit yoktur. Sizi disipline eder. Paranız varsa harcarsınız, yoksa harcamazsınız.

Çok varlıklı olmama rağmen asla aidatı olan ve taksit yapan kredi kartı kullanmadım ömrü hayatımda. Prensip işte. Bonus puan falan hikaye. Bankacıların ciğerini kalbini bilirim. Sizi asla 2 kere 3 kere öpmeden bırakmazlar!

Bunlardan alın. Her banka veriyor ücretsiz kredi kartı. Varsın taksit yapmasın. Varsın puan bonus falan vermesin. Daha iyi. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

https://www.paradurumu.com/kredi-kar...ri-haberi-3913

https://www.kosgebkredisi.com/aidatsiz-kredi-kartlari/
    Benim senelik kazandigim puan 3000-3500 lira civari, aidatsiz kartlar bunu vermiyor, bugun sadece kendisine senelik 70 80 bin tl ekstre gelen adam bile cok rahat 1000 tl puan biriktirir.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bankalarla fazla hasir nesir olmayin bu is fille yataga girmeye benzer..
    Mesafenizi koruyun.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bankalarla fazla hasir nesir olmayin bu is fille yataga girmeye benzer..
    Mesafenizi koruyun.
    Syg,
    Hangi konuda ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Benim senelik kazandigim puan 3000-3500 lira civari, aidatsiz kartlar bunu vermiyor, bugun sadece kendisine senelik 70 80 bin tl ekstre gelen adam bile cok rahat 1000 tl puan biriktirir.

Aynen katiliyorum.
    Ben de temiz puan aliyorum.
    Kampanyalari takip ediyorum.
    Kendi aralarinda rekabet etmeleri bana yariyor.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Hangi konuda ?

Harcamasi dusuk olanlari bankalar istemez.
    Bu tip musteriler bir kac karti idare edemezler.
    Onlar icin tek eslilik gerekir.
    Syg,

8.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku

Patlicanin kg fiyatinin oranlar kadar tartisildigi forumda bu kadar kodamanin da olmasi gurur verici

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 199/999 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •