Printable View
Pardon saat 15;00 deymiş analiz toplantısı
Bu arada genel kurul ne zamandı ??
Alıntı: Originally Posted by balina Bu arada genel kurul ne zamandı ?? Yarin.. Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Toplantıdan sızan bir Bilgi Yok mu :)
Alıntı: Originally Posted by balina Pardon saat 15;00 deymiş analiz toplantısı Syn balina toplantidan haber var mi? Ben yarın ki genel kurula katilmayi düşünüyordum ama yine katilamayacagim maalesef. SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by balina Bu arada genel kurul ne zamandı ?? Genel kurul salı günü saat 14 te. Ben katılacağım. An itibarıyla Ankaradayım
Alıntı: Originally Posted by balıkadam Syn balina toplantidan haber var mi? Ben yarın ki genel kurula katilmayi düşünüyordum ama yine katilamayacagim maalesef. SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Balina toplantıdan sonra yüklü alım yapıp eskiden artıya çevirdi...
Alıntı: Originally Posted by 2020 Genel kurul salı günü saat 14 te. Ben katılacağım. An itibarıyla Ankaradayım Ardayı nakavt etmeden foruma gelmeyin Sn 2020:) Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..